Pietro37 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 kurcze wielu osób sie pytałme ale nikt mi nie umie opdpowiedzieć na to pytanie a więc na pulpicie , a minowiecie na ikonach gdy jest napis mam nie przezroczyste tło co mam zrobić żeby było przezroczyste?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 właściwości systemu/zaawansowane/wydajność-ustawienia/efekty wizualne i zaznaczasz "użyj cieni dla etykiet ikon pulpity". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietro37 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 właściwości systemu/zaawansowane/wydajność-ustawienia/efekty wizualne i zaznaczasz "użyj cieni dla etykiet ikon pulpity".niestety to nic niedaje czy ktoś ma jeszcze inne propzycje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 PPM na pulpicie rozmieść ikony według -> zablokuj elementy sieci Web na pulpicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...