Xytras Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Dzisiaj kupilem dysk jak w temacie ;-) Nie wiem dlaczego ale po zainstalowaniu windowsa jak wchodze do partition magic 8 to wyswietla mi sie blad jak na ponizszym zdjeciu:/ Nie wiem co mam robic, nie potrafie ani wyczyscic tego dysku ani zlikwidowac tego bledu, ma ktos jakies sugestie jak to zrobic?? dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 http://www.seagate.com/support/disc/specs/...t3200822as.html Komunikat jest jednoznaczny - dysk ma geometrię 16383/16/63 (C/H/S), a zdaniem programu ktoś utworzył na nim partycję w oparciu o zupełnie inne parametry (15 H / 30S). Pozostaje pytanie czy ta wersja PM8 w ogóle obsługuje dyski SATA lub dyski >137GB ;) Często się zastanawiam po co ludzie używają PM, ale pewnie teraz też nie dostanę sensownej odpowiedzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Poradzilem sobie moze w malo elegancki sposob ;-) Wywalilem partycje narzedziem systemowym XP, zalozylem nowe i juz jest wszystko git :] A co do PM, to moze racja :/ A jest juz wersja ktora obsluguje SATA?? Bo fakt jest faktem ze ta PM8 chyba mojego MAxtora 160GB nie widziala w calosci, ucinala mi chyba do 120GB albo wiecej troszke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...