marceliiiii Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) A więc mam nagrywarke benq dwd podłączoną pod secondary master oraz cd lg podłączonego pod first slave , i nie wiem czemu ale jak ustawie żeby komp startował z cd popjawia się komunikat boot cd i to wszystko , komp stoi w miejscu. W czym może być problem ? Edytowane 20 Grudnia 2005 przez marceliiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 W boot sequence masz CD, a potem HDD? Chodzi o to czy komp się zwiesza/freezuje, bo normalnie, jeśli nie widzi płyty to bootuje z HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceliiiii Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 To niema różnicy czy ustawie jako drugie bootowanie z hdd czy wogóle nic tam nie ustawie , poprostu zawsze jest to samo , wyskakuje boot from cd i nic się nei dzieje , zaden cd nie chodzi i tak przez pare minut . Dopiero jak w biosie całkowicie wyłącze cd lg to normalnie startuje z nagrywarki , a jak wyłącze nagrywarke to z cd lg nie startnie i jest to samo . Co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceliiiii Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Podółączyłem wszystkie napędy na nowo i je4st tak że jak ten cd-rom lg podłacze na jednej taśmie to przy uruchamianiu wyskakuje mi jakis błąd dysku i wogóle nie idzie go startnąć , a jak ten cd-rom jest podłączony na jednym kablu z dvd benq to wszystko jest o k , nawet bez problemu komp startuje z płyty ? Co wy na to , ma ktoś jakis pomysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...