WaWrzOL Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Niestety słówek tych nie mogę znaleść w słownikach, a jeśli znajdę jakieś to w zwrotach nie mają żadnego logicznego sensu. Oto one: Słówka: - schleppend - läuft Zwroty: - laufzeit der CD wird im Display angezeigt - NF an Chinch-Ausgang vorhanden - Pickup läuft nach innen oder außen der CD Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 pewnie nie pomoge ale sprobojue babelfish.altavista.com :> lauf to chyba run lauft-runs laufzeit runtime a schleppend to sluggishly nie wiem co to znaczy:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Słówka: - schleppend - läuft - powolny/powolnie (sluggishly) - biegnie (runs) Zwroty: - laufzeit der CD wird im Display angezeigt - NF an Chinch-Ausgang vorhanden - Pickup läuft nach innen oder außen der CD - płynacy czas CD jest pokazywany na wyświetlaczu (running time that CD is indicated in the display) - NF na Chinch - istnieje wyjscie (NF at Chinch exit available) - "Pickup" działa/biegnie wewnatrz lub na zewnatrz CD (Pickup runs inward or outside that CD) Ostanie tumaczenie słabo bo nie mam pojecia o co chodzi - do czego to instrukcja (pewnie wiezy czy discmana) Tak moze dałoby sie to z kontekstu wyrwać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Jest to serwisówka do CD Pionnera --> PDF Gdyby ktoś miał chęci to strona 21 :) Ale podejżewam, że sobię już poradzę. Jestem prawie w domu :D Dzięki mechl!k, dzęki Arnie (masz może jeszcze rysunki napędów gąsienicowych od spychaczy?:)) Edytowane 15 Grudnia 2005 przez WaWrzOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...