stefanek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Mam problem z pewnym dyskiem a dokladnie z wynikami z sis software sandra 2003(czy cos takiego). Zrobiłem testy pierw na jednym kompie z dyskiem seagate (st340810a pisze we wlasciwosciach dysku) 40gb i wynik wyszedł cos kolo 4600 kb/s dla porownania zrobiłem testy na drugim kompie z maxtorem jakims tam 20 GB wynik 25000 kb/s. I teraz nie wiem czy ten seagate jest taki gowniany czy tez cos z nim skopane albo zle poustawiane cos jest.(komp z seagatem jest na win XP system plikow NTFS a maxtor na win 98 system plikow fat 32 bodajze). Dysk jest podlaczony tasma 80 zylowa, a i plik 115 MB z cdromu 36x kopiował sie 2 minuty czyli jeszcze wolniej niz te 4600 kb/s. Prosze pomorzcie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 zacznijmy od standardu masz wlaczone DMA?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 glupie pytanie gdzie to sie wlacza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 wlasciwosci systemu => menadzer uzadzen => napedy dyskowe => dysk => wlasciwosci =>DMA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 wychodzi na to ze mam wlaczone zreszta zamieszczam skrina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 moze cos o swoim kompie napiszesz bo nie chce walic w ciemno zeby potem nie wyszy jakies glupstwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 plyta k7vta3 v.3.1, proc xp1700, cdrw, dvd rom, 128 ramu i reszta jest chyba juz nie istotna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zainstaluj najnowsze VIA 4In1 Drivers, i nie testuj syfna Sandra on aklamie w zywe oczy, najlepszy do testowania dysku jest HDTach 2.61 Poszukaj go na sieci i sciagnij - w razie problemow wal na maila do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Mógłby mi ktos powiedziec cos o tych wynikach bo wiekszosc z tych danych nic mi nie mowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Porównaj do moich: Read speed: Max-43452,0 Min-23787,0 Average-36924,6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 jak to jest baracuda 4 to ja mam lepsze wyniki na swojej basce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...