Gość sensej17 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam! Od kilku dni jestem posiadaczem nokii 7650 i w zwiazku z tym mam pare pytan: - czy to prawda ze mozna dolutowac dodatkowa pamiec gdzies kolo tasmy laczacej? :lol: - na jakiej zasadzie dziala program ktory jest pilotem do sprzetu? i za posrednictwem czego on dziala? - co oznacza format w dzwonkach o nazwie RMF? - czy sa jeszcze jakies gry poza snake przez ktore mozna grac zdalnie za posrednictwem BT? - czy telefon odtwarza video dzwonki??? - dostalem ten telefon w zamian za motorole v220 czy oplacalo mi sie?? Z gory dzieki za odpowiedzi pozdrawiam :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Nie można dolutować żadnej pamięci. IRRemote (chyba) to jest program do sterowania rtv przed podczerwień. Wybierasz marke np telwizora i sterujesz :D RMF to chyba real music. Gry jakieś są napewno ale czy zmieszczą ci sie na te 5 mb. Video dzwonków nie obsługuje chyba ze dograsz jakaś dodatkowa aplikację (poztym pierwsze słysze o video dzwonkach :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 na vive takie cos widzialem. mowie powaznie! a co do tych pamieci to na jakims forum pisali ale pozostawiono to bez odpowiedzi :P. thx za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...