Konrad_ Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam mam w planach zakup głośników do kompa i discmana i w związku z tym mam pytanie, które z głośników które są w nazwie tego topicu będą do tego lepsze? zaznaczam iż nie interesują mnie gry, tylko i wyłącznie muzyka, przede wszystkim rock i coś w stylu Linkin Park czy Limp Bizkit. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobross1 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Portapro są niezłe tak samo jak i eh 250 (sam je posiadam). Róznica jest taka, że Portapro to konstrukcja otwarta, a senki są zamknięte. Z każdego wyboru powinieneś być zadowolony. P.S. na święta wujek zrobił mi miły prezent, mianowicie kupił mi Sennheisery hd-25 (do kompa) i shure e4 (do mp3playera)- Fajny wujek :), jestem tym faktem w niebo wzięty. Jeszcze nie mogę usłyszeć jak one grają, sprawdzę dopiero w Wigilie i podzielę się swoimi wrażeniami. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 dzięki za odpowiedź zdaje sobie doskonale sprawe że oba modele są niezłe, audiofilem nie jestem więc cudów nie wymuszam i nie oczekuje. Chodzi mi przede wszystkim o muze w stylu Pink Floyd Scorpions Linkin Park Alice Cooper Natasha St Pier - te klimaty, w takim razie co będzie lepsze?(do discmana ale przede wszystkim chyba do kompa bo na nich słucham najwięcej i najczęściej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobross1 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Wydaje mi się, że jednak lepsze będą kossy portapro do Twoich potrzeb. W senkach jest sporo basu, natomiast kossy to konstrukcja otwarta i dokładniej przenosi średnie i wysokie tony. Poza tym portapro to słuchawki zachwalane wśród użytkowników, jeszcze nie spotkałem się ze złą opinią na ich temat. Myślę, że będą pasowały lepiej do muzyki jakiej słuchasz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...