Pietro37 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 mam pytanie : czy da sie jakoś zrobić że jeżeli odłącze klawiature od kompa to komputer mi sie włączy a nie wyskoczy błąd ... unworkable (cośtam ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 w biosie poszukaj opcji dotyczacych bledow ale nie rozumie, po co ci to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietro37 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) błędów w biosie, jestem ziolony w tych sprawach nawet niewiem dobrze jak sie tam poruszać :) więc prosze o dokładną z każdym szczegule instrukcje :D Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Pietro37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 podaj model plyty to moze poszukam szukaj czegos "errors" ale dalej nie powiedziales po co ci to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietro37 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) a nieda sie bez wchodzenia do biosu bo to nie na moim komputerze to mam zrobić. A po co mi?? to to tajemnica ;] Edytowane 16 Grudnia 2005 przez Pietro37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 bez wchodzenia sie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietro37 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 o.k to co z tym biosem podasz mi dokładną instrukcje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 podaj model plyty to zerkne na jej manuala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opcja powinna sie nazywac "Halt on error" i byc w "Basic Setup" (tak to sie zwalo?) - tam gdzie ustawiasz tez stacje dyskietek. Powinienes ustawic ja na "none". Do czegeo to przydatne? Na przyklad do serwera, ktoremu klawiatura po odpowiedniej konfiguracji potrzebna nie jest i wszystko mozna zrobic zdalnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...