donio Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://republika.pl/donald13/SoccerGame.exe Fajna gierka we fleshu. Mój Rekord to 12 hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 za drugim razem 14... proponuje podobne zawody jak w skakaniu przez drut kolczasty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 po chwili grania... 34... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 po chwili grania... 34... I tak Ci nie wierzymy. Pokarz screen'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 za pierwszym razem 76 ale bedzie więcej :twisted: :twisted: :twisted: :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Myszka cierpi... :D ale tylko 12... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 O kurde ale zawodowcy :) trening czyni mistrza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 79 - w koncu jestem najleprzym snajperem w CS na mojej sieci to duzo daje w takie gierki hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Oto mój rekord .. niewiem czy go pobije bo mój paluch mnie jush boli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tylko 51 :[ [za 6 czy 7 razem ... :D ] jak kto nie wierzy to niech udostepni miejsce na serwku to wrzuce :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 17, nigdy nie umialem grac w nohe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Mam 27 , dobrze jest od sciany odbijac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 17 - kicha, ale będzie lepiej. Gdybym grał na mojej myszce, to może by mi lepiej wyszło, ale mi sie przepinać jej nie chce. Że też musiałem zepsuć procka akurat na święta :(. Czasami mi jednak przelatuje przez kursor nie odbijając się, mimo, że klikam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Update 58 jak ktos udostepni miejsce to moge obrazek podeslac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 16 :P nie lubie takich gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 32 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 39 za 5 razem :P Wredna gra gdyby nie ogonek mojej myszki to by przeleciala pokoj :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 39 za 5 razem :P Wredna gra gdyby nie ogonek mojej myszki to by przeleciala pokoj :twisted: Racja... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 buuuu mie lubie pilki !! 16 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 25, jak na razie, ale pogadamy za chwilke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja to cwicze od dluzszego czasu , tak samo jak w gierki na www.missionred.com swietnie poprawiaja celnosc w gierach fpp :) a co do pilki to moj rekord: 118 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mój wynik to 32, pogadamy za 1 godzine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 nie będe w to grał bo zniszcze myszke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 59 P.S. łatwiej się gra na dużych rozdzielczościach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 48.... ale juz mnie paluch boli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 hint: wezcie fullscreen a potem z menu show all i starajcie sie odbijac poza kwadratem (wyzej) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 moj rekord to 79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ehhh tylko 29 ale poprawi siem jeszcze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 moze mnie wezma do extraklasy ? :) rekord Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 57 i odpoczynek dla rączki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...