ya23 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 instaluje sobie linuxa Mandrake 8.1 , dziele na partycje, wszystko spox, po restarcie nadal wszystko spox :D ale już po drugim ZONK, w dosie nie widze nic, u qmpla na win2k widze partycje c.... w partition magic 7 widze error #108 jak odzyskać dane z reszty partycji :?: HEEEEEEEEEEEEEELP LUDZISKA, STARSZA MA TAM PRACĘ DYPLOMOWĄ... czy format wszystkiego i unerase/unformat pomoże cokolwiek :?: chyba nie chcecie mieć mnie na sumieniu tuż przed świętami... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Jak dla mnie to trochę niepoważne trzymać pracę dyplomową tylko w jednym miejscu :? Nie do końca Cie zrozumiałem. Miałeś partycje DOS'ową i zainstalowałeś Linux'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 moze to: -> EasyRecovery Professional Edition 5.12a ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...