Robertcik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Poview of fiuczur cena 3x15" analog 3599$ http://www.in4.pl/ima_news/2_2604. cena 3x21" digital59799 $ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 jeszcze kilka luknieć jak bym to miał to bym się chyba ze szczęścia posrał. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 NIezła panorama za................. 155.799$ (10x22") mam nadzieje, że niedłuło to 8O stanieje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no tak tylko ciekawi mnie jdna rzecz jaka to ma rozdzialke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 TEN NAJWIĘKSZY(22") 2048*1224 prznajmniej tak podają, a 15"1228*1024 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mogly by byc o wiele ciensze krawedzie miedzy ekranami, a nie takie krechy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Wydziwiasz , czepiasz się szczegółow. Dla mnie to jest uhhh ohhh. Kurde jak bym zapóścił Unreala2 albo Dooma 3 tooooo........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 O kurde wypas tylko że chyba by mi się nie zmieściło do żadnego pokoju a jak bym postawił na dwórku to chyba by długo niepostało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 A tak wogule to skąd masz te fotosy???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 na in4.pl to bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Mnie by w zupelnosci starczylo takie cudo 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...