ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ile kosztuje VapoChill i moze jakies adresy ! gdzie mozna kupic zagranica ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 kosztuje baaaaaardzo dużo, www.google.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no do myslam sie ze nei jest to tani wydatek :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 znam juz cene :-) i wsumie sie zdecydowalem ! jedna wyplate mnie wyciagnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 znam juz cene :-) i wsumie sie zdecydowalem ! jedna wyplate mnie wyciagnie ! znam juz cene :-) i wsumie sie zdecydowalem ! jedna wyplate mnie wyciagnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 nooo to mi mozesz peltka kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 jasne od dzis nic nie jem nie piej i zaraz wylaczam kompa z produ i wszystko za co sie placi zebymi starczylo na buede a ty mnie tym pletkiem do grobu chceszs wpedzic ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 czekam NDX na rekord w podkręcaniu ustanowiony przez ciebie a teraz jedno pytanie czy VAPOCHILL chłodzi też KARTE grafiki, bo jakby radka 9700 chłodził to byś HOLICHO przebił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 3600 czy 3800 PLN overclocking.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Prometeia jest tańsza 400-500 euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja kupie usiebie w CA troszke taniej mnie wyjdzie a teraz juz z glodu z dycham ! buuu ktos mnie na karmi ? ale dla swoejgo kompa mozna ruzne wyrzeczenia nawet moge nie jesc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja kupie usiebie w CA troszke taniej mnie wyjdzie a teraz juz z glodu z dycham ! buuu ktos mnie na karmi ? ale dla swoejgo kompa mozna ruzne wyrzeczenia nawet moge nie jesc ! ja cię nakarmie jak mi kupisz vapochila lub prometeję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a ile mnie bedziesz karmil :P cale zycie no problem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no miesiąc bo tyle mówisz cię kosztuje, no dobra 2 i pokrywam koszty przesyłki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ale zanaczam jem w najdroszych resteuracjach i do kazdego dnia pije wino z 2 tysiaki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a nie wiesz, że dieta przez pewien czas na ograniczonych kaloriach jest dobra dla zdrowia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 jasnee :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 poważnie oglądąłem program na discovery... mniejsza podaż kalori wydłuża życie (udowodnione w 100% na szczurach :-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...