e!Gr00bY Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://www.futuremark.com/news/?newsarticl...0212/2002122008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 zaciągam i zabieram się do testów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 O ja %$&* ODDAJCIE MOJEGO RADEONA!!!!!!!! :) Poprawka poprawki ;) Wyczytałem , że działaja na R 8500....ech....a ja ciagnę jeszcze tydzień na tym Geforce..grrrr... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Slayer - widzę, że nie czytasz to końca. Poniżej jest dla wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 No więc po testach w 3dmarku 2001 nie ma spadku ani przyrostu wydajnośći. Może ktoś ma jakieś liki do dem od ati lub jakiś wygaszaczy pod DX9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Czy na sprzęcie poniżej instalować nowe catalyst teraz mam 2.5 już zainstalowałem directx 9 i jest bez zmian w 3d Marku jak jest 7000 tak jest jakieś sugestie czemu tak mało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 chyba warto, bo zawsze coś poprawili w nowych driverach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 hi hi hi optymista ;-) poprawili... numer z bałwanka na 9 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Trzeba czekać (chyba niedługo) na 3DMark2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ale dema od ati i wygaszacze chodzą pięknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Instalowal juz ktos na R9000Pro? Dalo rade i jak jest jakas poprawa? Jak nikt nie wie to ja sie nie porwe z motyka na slonce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 jest już gra pod dx9 zobaczcie w newsach na www.futuremark.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...