SfinX69 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Dzis chcialem przystapic do wymiany wyslozonego GF 2 MX 400.Chce podlaczac Radeona 9800 PRO 128 MB 256bit a tu patrze ze w GF nie ma kabla zailajacego a w Radku jest.Teraz mam takie pytanie czy ten kabel zasilajacy trzeba podlaczac a jak tak to gdzie to wlozyc:).Pozdawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 tak trzeba podlaczasz do molexa i do karty nie ten dzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SfinX69 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Sorki jezeli to nie ten dzial a ktory jest do tego?:].Mozesz mi wytlumaczyc mi to konkretnie co to jest ten molex?I jak to trzeba zrobic? Edytowane 20 Grudnia 2005 przez SfinX69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 to raczej zalicza sie do podstawowych zagadnien dostales z radkiem kabelek tak? podlacz go jednym koncem do karty, jest na niej specjalne gniazdo a drugim koncem do wolnej wyczki od zasilania (4 zylowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Moleź to wtyczka zasilająca taka jaką podłączasz do dysków i napędów, masz ich najwięcej w zasilaczu. Zresztą jako jedyna będzie pasować. Jak to jak? Prostszą rzecz trudno wymyśleć, bierzesz i wciskasz, odwrotnie nie wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SfinX69 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Kabelek dostalem skladajacy sie z trzech koncowek.Chodzi mi o to czy moge z tego kabelka nie korzystac tylko podpiac zasialnie bezposrednio od zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Tak, on tylko słuzy jako przedłużacz i rozgałęźnik jak masz za mało wtyczek, możesz podpiąć bezpośrednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SfinX69 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Wielkie dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...