Gość -=uri=- Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Panowie tu drugi temacik w sumie jeden pod drugim mialem zamair dopisac do poprzedniego mojego ale tam byl ciezszy temat:) Wiec wie moze ktos jak usunac ikonke z traya ktora sobie jakis program wrzucil tak by program dzialal dalej a ikony przy zegarku nie bylo?Z gory dzieki za odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 wszystko zalezy od tego co to za program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 http://www.tomdownload.com/utilities/syste...askbar_hide.htm nie instalowalem, ale z opisu by wynikalo ze moze Ci pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 poszukaj na forum o seti etc był podobny temat ~2lata temu i o ile pamiętam znalazło się rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 powinien dac sie usunac z msconfiga start uruchom msconfig uruchamianie lub uslugi tam znajdz nazwe i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) powinien dac sie usunac z msconfiga start uruchom msconfig uruchamianie lub uslugi tam znajdz nazwe i juz Tutaj moge wlczyc lub wylaczyc usluge lub program i rzeczywiscie ikonki nie bedzie ale i program(usluga) tez sie nie uruchomi :) http://www.tomdownload.com/utilities/syste...askbar_hide.htm nie instalowalem, ale z opisu by wynikalo ze moze Ci pomoc. Fakt program rzeczywiscie rozwiazalby mi sprawe, ale potrzeba mi darmowego rozwiazania i prostrzego (systemowego). Lece zatem na forum SETI "pogrzebac" moze ktos jakas inna metode poleci;)? Ikone ktora chce ukryc to ikona programu VNC. Edytowane 20 Grudnia 2005 przez -=uri=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Inf3ction dzieki bardzo tak mi sie cos po glowie kolatalo i fakt juz kiedys z TweakUI korzystalem jeszcze na Win95:) W podziekowaniu wrzucam link do darmowych narzedzi konfiguracji windowsa XP TUTAJ oraz Lineczek do programiku TwaekUI. Infection raz jeszcze dzieki, siedze ci piweczko;) Co do ukrywania ikon nieaktywnych to niestety nedza bo po najechaniu na dwie strzaleczki (gdy ikona jest juz ukryta) mozna ja ponownie oblookac, skorzystalem z TweakUI. Edytowane 20 Grudnia 2005 przez -=uri=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 (edytowane) Panowie tu drugi temacik w sumie jeden pod drugim mialem zamair dopisac do poprzedniego mojego ale tam byl ciezszy temat:) Wiec wie moze ktos jak usunac ikonke z traya ktora sobie jakis program wrzucil tak by program dzialal dalej a ikony przy zegarku nie bylo?Z gory dzieki za odpowiedz!Witam Nie bardzo rozumiem o co dokładnie chodzi z tym usunięciem Ale może chodzi ci o ukrycie ikony w tray, jeśli tak: Tray Wizard - ukrywa ikony na skrót klawiszy PS Tray Factory - ukrywa ikonę na hasełko Edytowane 21 Grudnia 2005 przez ilubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 a ja przyczepie sie do watku - a co z ikona bezpiecznego usuwania sprzetu ?? - no niestety jak jest sata i ide sw dla nf4 to niestety takie brzydkie cos kole moje oczy..... ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...