katalizator Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Czy słyszał ktos cos o płycie P4 PROCOMP VIA P4X266E S478 SDR/DDR??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 nie, ale jak cos jest pod p4, ma ddr i sdr i jest firmy procomp, to napewno nie wpadnie w moje lapy, az strach to trzymac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja nie słyszałem ale jeśli masz zamiar nabyć tą płytę to lepiej ją sobie wybij z głowy. A jeśli chcesz ją kupić dlatego, że chciałbyś wpakować Sdr-y pod P4 to kiepski pomysł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A jeśli chcesz ją kupić dlatego, że chciałbyś wpakować Sdr-y pod P4 to kiepski pomysł... ja bym powiedzial, ze beznadziejny :D pod athlona, to ejszcze rozumiem, ale nie pod p4! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Nie pod P4 ale pod celerona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Nie pod P4 ale pod celerona.A to już tragedia x2, w życiu nie kupuj takiej Celiny, ma wydajność niewiele większą ( o ile wogole ) o durona 1,3. Nie daj sie nabrać na puste Megaherce. Kup jakiegoś Athlona - nie pożałujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Procomp, z czyms mi sie to kojazy. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 W takim razie mam 630zl porzadz mi jaka mam kupic pod płyte i procesor pod sdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 W takim razie mam 630zl porzadz mi jaka mam kupic pod płyte i procesor pod sdrA prosze bardzo Athlon XP 1700+ - 270zl, ECS K7S5A - 250zl albo SHUTTLE AK32A - ceny nie znam, ale sie miesci raczej w twoim budzecie. Shuttle AK32A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Procomp, z czyms mi sie to kojazy. :D nie, to nie ten sam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A ile masz tych sdr'ów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Czy ty masz tą płyte .Słyszalem o niej wiele histori Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 512sdram 133mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a ja proponuje znalezc uzywanego asusa a7v133 i wrzucic na to antka xp 1800 wychodzi........jakies 500 zyla..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a ja proponuje znalezc uzywanego asusa a7v133 i wrzucic na to antka xp 1800 wychodzi........jakies 500 zyla.....Bez sensu Bruce takie rozwiazanie, jak kupi ECSa to bedzie mial na niego rok gwarancji, a na ASUSa nie dostanie wiecej jk 2 tygodnie na sprawdzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 SpiederMan ty masz ECSa .Jesli tak to jakie masz ramy włożone??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja proponuje cos takiego: sprzedajesz Sdry za jakieś 210 zł, dokładasz 20 i kupujesz 256 DDR, do tego taką płytkę za 370 zł + Atlon XP 1,7+ 270 zł. W sumie wychodzi ok 660-670 zł, a zestawik wypasiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a ja proponuje znalezc uzywanego asusa a7v133 i wrzucic na to antka xp 1800 wychodzi........jakies 500 zyla.....Bez sensu Bruce takie rozwiazanie, jak kupi ECSa to bedzie mial na niego rok gwarancji, a na ASUSa nie dostanie wiecej jk 2 tygodnie na sprawdzenie. a o co ci wiecej?? asusy to nie ecsy nie psuja sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Wiecie ja nie mam taki duzych wymagan chce tylko pograc w 800*600 przy medium detalach w gry typu Medal of honor ,GTA3.Czy ten celeron 1,7 nie wystarczy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Wiecie ja nie mam taki duzych wymagan chce tylko pograc w 800*600 przy medium detalach w gry typu Medal of honor ,GTA3.Czy ten celeron 1,7 nie wystarczy???To zalezy jaką masz grafe. A ta opcja którą Ci proponowałem nie pasuje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 SpiederMan ty masz ECSa .Jesli tak to jakie masz ramy włożone???Po pierwsze prosze o nie przekrecanie ksywki, a po drugie nie mam ECSa, to co mam mam w podpisie, na ECSie skladalem kilka kompow ostatnio i klienci sa bardzo zadowoleni z wydajnosci i stabilnosci. Ja osobiscie bym tego sobie nie kupil, ze wzgledu na brak zaawansowanych mozliwosci pokrecania, ale jakbym mial drugiego kompa skladac do domu to czemu nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Procomp :D widziałem kilka kompów na tych MOBO do dziś się mi śnią po nacach to żart a nie płyta. A do Celiny 1,7 też bez komentarza. Ja bym brał ECS albo lepiej (podobno bo mnie K7S5A działa jak burza a proca nie podkręcam bo przy mojej grafie to i tak nie ma sensu) Shuttle + Athlon XP na jakiego Ci kasy starczy a co do sprzedania ( wymiany) 512SDR na 256DDR to też nie głupi pomysł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Nie warto kupowac płyty ktora ma sloty na pamieci sdr i ddr to utopia lepiej zainwestoac w płytke z ddr !!!!!!!!!!!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jesli chcesz tania plyte pod Celka 1.7 to polecam to co w podpisie , 250 zl nowa. Chodzi dobrze. Wszystko dziala , system jest stabilny...... ma po 2 sloty SDR i DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Wyszły jakies nowe modele Ecsa , te wczesniejsze mialy ponoć często problem z kompatybilnoscia .Składałes komus kompa na Ecs z Sdramami, ponoc w tym tez tkwi problem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Żaden ECS!! Lepiej weź coś na KT266A lepszej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Wyszły jakies nowe modele Ecsa , te wczesniejsze mialy ponoć często problem z kompatybilnoscia .Składałes komus kompa na Ecs z Sdramami, ponoc w tym tez tkwi problem??? Sladalem na K7S5A i nie bylo zadnych problemow, ani z SDR ani z DDR 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati18 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Siema! Powiem wam tak ja mam tą płyte i jak na razie nie mam do nie rzdnych zarzutów. Płyta sprawuje mi sie dobrze a i z podkręcaniem procka tez nie mam zadnych problemów. Troche sie znam na płytach i powiem krótko nie jest to płyta jedna z lepszych ale i te ecesy tez nie sa najlepsze. Płyta procomp działa na 100% a co do tych drugich to znam kolesi ktorzy maja z nimi małe kłopoty ale ... w sumie to za taka cene nie kupi sie dobrej płyty (przyznacie mi to chyba) wiec ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jezeli chcesz grac plynnie w te gry... to juz lepiej kup sobie Tualatina... A najlepiej to w ogole Athlona. Mialem 2 miesiace Wilamette 1.8 + ECS P4S5A + 512SDR i... no comment... <span style="color:red;">[ciach!]</span>NIA za przeproszeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A co powiecie na płyte SHUTTLE AK32A KT266A Socket-A (DDRSDRAM,SOUND)pod Athlona 1,7xp??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...