Skocz do zawartości
katalizator

Płyta główna PROCOMP P4

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pod P4 ale pod celerona.

A to już tragedia x2, w życiu nie kupuj takiej Celiny, ma wydajność niewiele większą ( o ile wogole ) o durona 1,3. Nie daj sie nabrać na puste Megaherce. Kup jakiegoś Athlona - nie pożałujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja proponuje znalezc uzywanego asusa a7v133 i wrzucic na to antka xp 1800 wychodzi........jakies 500 zyla.....

Bez sensu Bruce takie rozwiazanie, jak kupi ECSa to bedzie mial na niego rok gwarancji, a na ASUSa nie dostanie wiecej jk 2 tygodnie na sprawdzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja proponuje znalezc uzywanego asusa a7v133 i wrzucic na to antka xp 1800 wychodzi........jakies 500 zyla.....

Bez sensu Bruce takie rozwiazanie, jak kupi ECSa to bedzie mial na niego rok gwarancji, a na ASUSa nie dostanie wiecej jk 2 tygodnie na sprawdzenie.

a o co ci wiecej??

asusy to nie ecsy nie psuja sie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie ja nie mam taki duzych wymagan chce tylko pograc w 800*600 przy medium detalach w gry typu Medal of honor ,GTA3.Czy ten celeron 1,7 nie wystarczy???

To zalezy jaką masz grafe. A ta opcja którą Ci proponowałem nie pasuje??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SpiederMan ty masz ECSa .Jesli tak to jakie masz ramy włożone???

Po pierwsze prosze o nie przekrecanie ksywki, a po drugie nie mam ECSa, to co mam mam w podpisie, na ECSie skladalem kilka kompow ostatnio i klienci sa bardzo zadowoleni z wydajnosci i stabilnosci. Ja osobiscie bym tego sobie nie kupil, ze wzgledu na brak zaawansowanych mozliwosci pokrecania, ale jakbym mial drugiego kompa skladac do domu to czemu nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procomp :D widziałem kilka kompów na tych MOBO do dziś się mi śnią po nacach to żart a nie płyta. A do Celiny 1,7 też bez komentarza. Ja bym brał ECS albo lepiej (podobno bo mnie K7S5A działa jak burza a proca nie podkręcam bo przy mojej grafie to i tak nie ma sensu) Shuttle + Athlon XP na jakiego Ci kasy starczy a co do sprzedania ( wymiany) 512SDR na 256DDR to też nie głupi pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszły jakies nowe modele Ecsa , te wczesniejsze mialy ponoć często problem z kompatybilnoscia .Składałes komus kompa na Ecs z Sdramami,

ponoc  w tym tez tkwi problem???

Sladalem na K7S5A i nie bylo zadnych problemow, ani z SDR ani z DDR 333

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema! Powiem wam tak ja mam tą płyte i jak na razie nie mam do nie rzdnych zarzutów. Płyta sprawuje mi sie dobrze a i z podkręcaniem procka tez nie mam zadnych problemów. Troche sie znam na płytach i powiem krótko nie jest to płyta jedna z lepszych ale i te ecesy tez nie sa najlepsze. Płyta procomp działa na 100% a co do tych drugich to znam kolesi ktorzy maja z nimi małe kłopoty ale ... w sumie to za taka cene nie kupi sie dobrej płyty (przyznacie mi to chyba) wiec ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chcesz grac plynnie w te gry... to juz lepiej kup sobie Tualatina... A najlepiej to w ogole Athlona. Mialem 2 miesiace Wilamette 1.8 + ECS P4S5A + 512SDR i... no comment... <span style="color:red;">[ciach!]</span>NIA za przeproszeniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...