Neo_x Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Siema... bawie sie logomanagerem do noki.... i znalazlem fajna stronke gdzie sa fajne dzwoneczki :) tyle ze dzwoneczki sa w formacie mp3.... nie wiecei jakim programem mozna zamienic mp3 na mid?? :) aha...... ta fajna stronka to http://premier.logomanager.net/ringtone.php?country=uk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 www.gsm.prv.pl www.google.pl pelno jest tych progsow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 wpisz midi na wp, tam sa progsy do tego, ale..............jakosc........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 www.gsm.prv.pl www.google.pl pelno jest tych progsow :P qrcze ze nie pomyslalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ooo fajnie... tez sobie poszukam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 np easy cd-da extractor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ok podajcie linki do tych programow, bo ja nic nie moge znalezc ;( ewentualnie slijcie na plewka@open.net.pl pozdr. MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 oka wyslane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 program wav2mid. nie mam linka. trzeba sie niezle nameczyc z tym, kiedys mialem zajawke, ale po 4h meczarni odpuscilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 shakur... cos tamten mail suxx... jesli moglbys wyslij to na mehow6@wp.pl ... tam mi nie doszlo (hell knows why) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 zerknijcie tutaj :) http://www.pcworld.pl/artykuly/8845.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ma ktos tego wav2mid?? ja sciagnalem wav2midi ale to nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 shakur... cos tamten mail suxx... jesli moglbys wyslij to na mehow6@wp.pl ... tam mi nie doszlo (hell knows why) oka juz wyslane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No nie no stary... bez jaj... ten progz nie dochodzi... moze podziel go na paczki, tak zeby wp sie nie rzucalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 looknij teraz jak nie dostaniesz to znajde gdzies linka do tego progsa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jest... dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jest... dzieki wielkie looz szkoda tylko ze za 3 proba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a ja dostane na maila?? albo chociaz linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No niestety... ale... przynajmniej jest :D shukur mam nadzieje, ze cie nie narazilem na koszty? ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a ja dostane na maila?? albo chociaz linka :) no... ok juz polecialo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No niestety... ale... przynajmniej jest :D shukur mam nadzieje, ze cie nie narazilem na koszty? ;) ;) ;) kiedys postawisz mi pifo i bedziemy kfita :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 no to mam ten sam problem co kolega wczesniej :) niby pliki dostalem.. ale nie moge ich otworzyc :( ani zapisac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 no to mam ten sam problem co kolega wczesniej :) niby pliki dostalem.. ale nie moge ich otworzyc :( ani zapisac :( e kolega mial taki problem, ze w ogule to do niego nie dochodzilo, a otworzylk za 1 razem, ale i tak wysylam mu wav2mid ;] bo tamten sie nie nadaje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hmm poszperalem troche wiecej zaczerpnalem opinii znajmoych i wydaej mi sie, ze jest technicznie nie zmolwie przekonwertowac mp3 na mid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hmm poszperalem troche wiecej zaczerpnalem opinii znajmoych i wydaej mi sie, ze jest technicznie nie zmolwie przekonwertowac mp3 na mid moze byc i wav na mid :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hmm poszperalem troche wiecej zaczerpnalem opinii znajmoych i wydaej mi sie, ze jest technicznie nie zmolwie przekonwertowac mp3 na mid moze byc i wav na mid :) tak tez sie nie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hmm poszperalem troche wiecej zaczerpnalem opinii znajmoych i wydaej mi sie, ze jest technicznie nie zmolwie przekonwertowac mp3 na mid moze byc i wav na mid :) tak tez sie nie da :) qrcze... to do czego sluzy programik wav2mid?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hmm poszperalem troche wiecej zaczerpnalem opinii znajmoych i wydaej mi sie, ze jest technicznie nie zmolwie przekonwertowac mp3 na mid moze byc i wav na mid :) tak tez sie nie da :) qrcze... to do czego sluzy programik wav2mid?? :D a niewiem sciagnij i sie przekonaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hmm poszperalem troche wiecej zaczerpnalem opinii znajmoych i wydaej mi sie, ze jest technicznie nie zmolwie przekonwertowac mp3 na mid moze byc i wav na mid :) tak tez sie nie da :) qrcze... to do czego sluzy programik wav2mid?? :D a niewiem sciagnij i sie przekonaj ;] hmmm no chyba tak zrobie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hmm poszperalem troche wiecej zaczerpnalem opinii znajmoych i wydaej mi sie, ze jest technicznie nie zmolwie przekonwertowac mp3 na mid moze byc i wav na mid :) tak tez sie nie da :) qrcze... to do czego sluzy programik wav2mid?? :D a niewiem sciagnij i sie przekonaj ;] hmmm no chyba tak zrobie :P no to czekam na info, bo sam jestem ciekaw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...