Bartram Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Chce sobie zmienic chlodzenie na procu. No wlasnie, co wybrac ? Mam na ten cel do wydania max 50zl. Co polecacie ? Mysle nad czyms takim: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7145 . Tylko szkoda, ze radiator jest aluminiowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 FalconRocka o kant D... kuli potłuc, to 50zł polecam TO Miałem to na D1800, na 5v było max 41*C w prime. obecnie sobie siedzi na półce i sie kurzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 no to sie dogadajcie moze jakos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Jakoś nie specjalnie, łożysko zużyte (4 miesiące pracy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 e tam, falconrock byl naprawde niezly za te cene, cichy a temperatury przyzwoite, na athlonie 2000+@2400+ w stresie wynosilo 45C, przy czym bude mialem wtedy slabo wentylowana, w srodku panowala temp ponad 40C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 (edytowane) Do 50 zł to cos z oferty AC np. ten albo z oferty spire np. ten mysle że są to dobre modele, ciche i wydajne pozdro Edytowane 24 Grudnia 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AERON Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 a mozę taki pentagram http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=77475312 Troche sie pobawisz i zapinke zmajstrujesz albo ze starego chłodzenia sobie weźmiesz !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Do 50 zł to cos z oferty AC np. ten albo z oferty spire np. ten mysle że są to dobre modele, ciche i wydajne pozdro Jeden z tych dwóch. Myśle, że to najlepszy wybór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 QC80AlCu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATS Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Polecam nowość idealny pod socket A Spire VertiCool -2x HeatPipe z 5mm podstawką miedzianą na Allegro za 59 zł do kupienia konkurencja dla Pentagrama ,cisza i niesamowita wydajność u mnie temp.spadła na Athlonie XP 3200 +Barton plus pasta Akasa AK-450 ,o 15 stopni wcześniej na BOX miałem w spoczynku 60 a teraz 45 ,stres box 67 Spire 51 ja jestem naprawdę zadowolny bardzo prosty montaż ,wentylator jest skierowany na dół także idealnie ochładza kartę graficzną jak i radiator na chipsecie. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ten coolerek spire wygląda bardzo fajnie, mysle że powinienes sie zastanowic nad tym TANIM I JAK PISZE KOLEGA MATS WYDAJNYM COOLEREM :D sam mam coolera spire i jest bardzo dobry, spire ostatnio dosc sie stara, mysle ze warto go łyknąć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...