Piotrux Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ale bez softu, ostatnio cos sciagnalem dziala, ma ktos cos podobnego??? Szukam lepszego softu... bo ten co mam jest badziew, ogolnie urzadzonko jest na usb (kabelek dorobilem i tez dzizala) :) dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ale bez softu, ostatnio cos sciagnalem dziala, ma ktos cos podobnego??? Szukam lepszego softu... bo ten co mam jest badziew, ogolnie urzadzonko jest na usb (kabelek dorobilem i tez dzizala) :) dzieki za pomocMoze cos wiecej powiesz o nim? Jaka firma, model itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Strona producenta www.mp3ok.com model et700, soft wlasnie stad sciagnalem, ale kiszkowaty jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja mam MP3/CD Player i mi tyka dałem 269zł a czyta ID3 Tag (widze wykonawce i utwór) ma przejrzysty wyświetlacz LCD jest niebiesko srebrny i ładny w ogóle jestem z niego full happy!! jakość mpe lepsza niż z komputera!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Calkiem fajna sprawa. Skad dorwales ten odtwarzacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zxc jak mozesz to podaj marke i model i gdzie kupiles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Wiem Zxc moj tez tak ma, tylko ja szukam jakiegos lepszego softu... a dorwalem go okazyjnie (bez zasilacza i kabla USB) ale wszystko juz mam. Ma ktos jakis fajny soft to czegos takiego :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Eee... Ja wole mp3cd playera, mozna z niego korzystac tez jak z discmana. Ale trza miec cd-rw.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...