Skocz do zawartości
L3X-T3R

Problem Ze Świeżym Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. Wszystko przed formatem mi działało świetnie, karte graficzną mam GeForca MX2 64MB, i poprzednio wszystko działało, dziś zrobiłem format zainstalowałem XP HOME (bo mniej zajmuje), Ok zainstalowany, jest ekran botowania i ładowania windy a tu nagle gdy powinien pojawićsię napis ZAPRASZAMY monitor wyłącza się(nie z sieci ale przechodzi w stan oczekiwania)!!! Nie wiem o co chodzi. Przedtem było wszystko w porządku. Help Me !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spróbuj go uruchomić w trybie awaryjnym i zainstalować strowniki od karty graficznej (chyba że już zainstalowałeś). albo w trybie awaryjnym daj odświeżanie na 60hz i rozdzielczość na jakąś w miare niską, np 1024x768 i zobacz czy się wtedy uruchomi normalnie. napisz jeszcze jaki masz monitor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L3X-T3R napisał(a):

Ok. Wszystko przed formatem mi działało świetnie, karte graficzną mam GeForca MX2 64MB, i poprzednio wszystko działało, dziś zrobiłem format zainstalowałem XP HOME (bo mniej zajmuje), Ok zainstalowany, jest ekran botowania i ładowania windy a tu nagle gdy powinien pojawićsię napis ZAPRASZAMY monitor wyłącza się(nie z sieci ale przechodzi w stan oczekiwania)!!! Nie wiem o co chodzi. Przedtem było wszystko w porządku. Help Me !

Poprzednio miałeś windowsa 98 ? To raczej wina Twojego monitora, w xp ekran startowy jest w 1024x768 i starsze mają z tym problemy (u mnie w szkole tak było :P ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...