luke33 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 jeżeli ktos miał taki problem jak ja to bardzo prosze o kontakt. zaczęło sie od kompa mojej siostry- tzn zaczął pod win xp sam sie restartowac. ale nie ma żadnego blue screena.aż w końcu pewnego dnia sie nie uruchomił:)dysk jest sprawny tylko płyta cos nie tak - nie wiem czemu- po uruchomieniu kopma nic nie chodzi - nawet monitor nie rusza - ale zasilanie jest sprawne. wygląda że sie płyta zepsuła tylko że .......podłączyłem mój komp i po paru tygondniach- podobna sytuacja 2 komp padł;)) te same objawy- jakby bios albo płyta uszkodzona. zaznaczam że takie podstawy jak sprawdzenie antywierem, sterowniki i servispacki zainstalowałem. teraz na 3 kompie co mam w pracy też to mi sie dzieje i to juz nie jest smieszne. ponadto podobna sytacja zdarzyła sie u kolegi mojej siostry i tez kolesiowi komp padł. naprawde jestem w kropce:(( jeżeli miał ktos taki problem albo wie o jakis naprawde hardcorowych wirusach to prosze o pomoc:)) pozdrawiam luke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 prawde mowiac to pierwszy raz sie spotykam z takim problemem. watpie zeby to bylo spowodowane systemem chociaz moze masz jakas wersje z wirusem chyba ze te wszystkie kompy maja rozne XPeki. Na zutoreset jest rada w wlasciwosciach moj komputer znajdz przycisk ustawienia (nie pamietam w ktorej to bylo zakladce) i tam jest opcja automatycznie uruchom ponownie musisz ja odznaczyc i juz nie bedzie ci sie sam resetowal ale watpie by to byla wina tejze opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 imho wahania - spadki napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A sprobuj pracowac na systemie nie instalujac zadnych progzow (tymczasowo) bo jakis program moze generowac jakies konflikty i moze tak sie dziac przez jakis program. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ale zeby software w ten sposob zalatwial kompa?! cos mi sie nie wydaje owszem zdarzaja sie takie przypadki ale to zazwyczaj powoduja takie progzy typu SiSoft Sandra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 imho wahania - spadki napiecia Zgodze się z tobą ostatnio znajomy przyniósł mi kompa do spr.. Zasilacz wyglądał jak po II Wojnie Światowej , a w gniazdku było 250 V 8O :!::!::!::!::!::!::!::!: tak więc może to być nasza kochana energetyka. Pozatym ostatnio trafiło chyba z 5-6 kompów o takich przypadłościach jak twoja i wszystkie miały problemy z zasilaniem oraz przegrzne elementy :( :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja jestem za napieciem ze cos jest nie tak ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...