Skocz do zawartości
luke33

BARDZO DUZY PROBLEM

Rekomendowane odpowiedzi

jeżeli ktos miał taki problem jak ja to bardzo prosze o kontakt. zaczęło sie od kompa mojej siostry- tzn zaczął pod win xp sam sie restartowac. ale nie ma żadnego blue screena.aż w końcu pewnego dnia sie nie uruchomił:)dysk jest sprawny tylko płyta cos nie tak - nie wiem czemu- po uruchomieniu kopma nic nie chodzi - nawet monitor nie rusza - ale zasilanie jest sprawne. wygląda że sie płyta zepsuła tylko że .......podłączyłem mój komp i po paru tygondniach- podobna sytuacja 2 komp padł;)) te same objawy- jakby bios albo płyta uszkodzona. zaznaczam że takie podstawy jak sprawdzenie antywierem, sterowniki i servispacki zainstalowałem. teraz na 3 kompie co mam w pracy też to mi sie dzieje i to juz nie jest smieszne. ponadto podobna sytacja zdarzyła sie u kolegi mojej siostry i tez kolesiowi komp padł. naprawde jestem w kropce:(( jeżeli miał ktos taki problem albo wie o jakis naprawde hardcorowych wirusach to prosze o pomoc:)) pozdrawiam luke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawde mowiac to pierwszy raz sie spotykam z takim problemem. watpie zeby to bylo spowodowane systemem chociaz moze masz jakas wersje z wirusem chyba ze te wszystkie kompy maja rozne XPeki. Na zutoreset jest rada w wlasciwosciach moj komputer znajdz przycisk ustawienia (nie pamietam w ktorej to bylo zakladce) i tam jest opcja automatycznie uruchom ponownie musisz ja odznaczyc i juz nie bedzie ci sie sam resetowal ale watpie by to byla wina tejze opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imho wahania - spadki napiecia

Zgodze się z tobą ostatnio znajomy przyniósł mi kompa do spr.. Zasilacz wyglądał jak po II Wojnie Światowej , a w gniazdku było 250 V 8O :!::!::!::!::!::!::!::!: tak więc może to być nasza kochana energetyka.

Pozatym ostatnio trafiło chyba z 5-6 kompów o takich przypadłościach jak twoja i wszystkie miały problemy z zasilaniem oraz przegrzne elementy :( :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...