Mr.Martin Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam Stalem sie posiadaczem klawiatury Logitecha ( bezprzewodowy zestaw klawiatura+mysszka) o nazwie Logitech OEM UltraX Cordless Media Desktop - opisTUTAJ W instrukcji tego zestawu pokazane jest i napisane aby odbiornik znajdowal sie daleko od urzadzen elektrycznych - na rysunku pokazane jest tez zeby byl oddalony od od monitora LCD - w zwiazku z tym mam pytanie czy naezy tego przestrzegac? czy naprawde monitor LCD moze powodowac jakies zaklcenie itp - chce postawic odbiornik pod monitorem LCD gdyz tam mam miejsce na to - czy moze to tam postawic i czy to nie bedzie powodowac jakies manomlia ? Druga sprawa dotyczy zasilania myszki i klawiatury - w zestawie dolaczone sa baterie Duracela ale mysle zeby odrazu ( przynajmniej w myszce wstawic akumulatorki paluszki o pojemnosci 2500 - czy akumulaory o pojemnosci 2500 ( Energizer ) beda dluzej dzialay niz baterie paluszki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam Stalem sie posiadaczem klawiatury Logitecha ( bezprzewodowy zestaw klawiatura+mysszka) o nazwie Logitech OEM UltraX Cordless Media Desktop - opisTUTAJ W instrukcji tego zestawu pokazane jest i napisane aby odbiornik znajdowal sie daleko od urzadzen elektrycznych - na rysunku pokazane jest tez zeby byl oddalony od od monitora LCD - w zwiazku z tym mam pytanie czy naezy tego przestrzegac? czy naprawde monitor LCD moze powodowac jakies zaklcenie itp - chce postawic odbiornik pod monitorem LCD gdyz tam mam miejsce na to - czy moze to tam postawic i czy to nie bedzie powodowac jakies manomlia ? Druga sprawa dotyczy zasilania myszki i klawiatury - w zestawie dolaczone sa baterie Duracela ale mysle zeby odrazu ( przynajmniej w myszce wstawic akumulatorki paluszki o pojemnosci 2500 - czy akumulaory o pojemnosci 2500 ( Energizer ) beda dluzej dzialay niz baterie paluszki ? bueheheeheheheehhe..sorry ale nie moglem sie powstrzymac :lol: :lol: czyzby chodzilo ci o ANOMALIA?? :)heheheheheh co do pytan..ja tam mam odbiornik blisko monitora CRT i klawa mi spokojnie dziala co do akumulatorkow to nie wiem czy beda dluzej dzialaly ale to chyba tu nie jest wazne prawda?? wazniejsze ze mozesz je ladowac i nie trzeba kupowac co chwila baterii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 bueheheeheheheehhe..sorry ale nie moglem sie powstrzymac :lol: :lol: czyzby chodzilo ci o ANOMALIA?? :)heheheheheh co do pytan..ja tam mam odbiornik blisko monitora CRT i klawa mi spokojnie dziala co do akumulatorkow to nie wiem czy beda dluzej dzialaly ale to chyba tu nie jest wazne prawda?? wazniejsze ze mozesz je ladowac i nie trzeba kupowac co chwila baterii skoro masz ta klawiature to moze orientujesz sie jak zrobic aby komputer uruchamiac za pomoca klawiszy ( hasla) zamiast przycisku na obudowie ? wczesniej jak mialem klawiature na PS2 to bylo oki - teraz nie dam rady w zaden sposob uruchomic kompa za pomoca klawiszy klawiatury (USB) - przestawilem na plycie glownej zworke USB-PWR na enabled aby dzialala funkcja wake-up na USB ale nic nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) skoro masz ta klawiature to moze orientujesz sie jak zrobic aby komputer uruchamiac za pomoca klawiszy ( hasla) zamiast przycisku na obudowie ? wczesniej jak mialem klawiature na PS2 to bylo oki - teraz nie dam rady w zaden sposob uruchomic kompa za pomoca klawiszy klawiatury (USB) - przestawilem na plycie glownej zworke USB-PWR na enabled aby dzialala funkcja wake-up na USB ale nic nie dziala a czy ja napisałem ze mam TAKA SAMĄ klawiature?? :) napisalem tylko "ze moja klawa z odbiornikiem ble ble ble" :) Edytowane 25 Grudnia 2005 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...