Skocz do zawartości
lulu

Chyba niezle

Rekomendowane odpowiedzi

Co wy na to Gforce MX 100/200 z 32MB sdrów z domyslnych 174/143 taktowania wycisnolem 265/207,6 przy czym procesor moze jeszcze ale riva tuner jest na koncu scali a pamieci no cóz napiecia nie moge podniesc bo mam ECS a a lutowac grafy szkoda (zreszta SDR pracujacy z 208 MHZ to duzo tak mi sie wydaje)

Jak co to fotki moge wyslac na emaila jak ktos bedzie chial mój adress to ppionke@wp.pl lub gg 4343791

zaznaczam ze praca jest w 100% stabilna a jak podkrecilem rivka tunerem na konce scal tuningu to chodzilo ale widac bylo kszaczenie pamieci (sadze ze po podniesieniu napiecia to konce scali sa bardzo realne )

P.S. jak ktos by mi powiedzial jaki program daje lepsze mozliwosci krecenia z poziomu windows (albo podallinka ) to bym byl wdzieczny.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile ty masz 3d markow ndk na swoim sprzecie?? na 3.06 ze 20tys??

19 z groszami na nie kreconym sprzecie ! raz mialem 20 a teraz 19 podchodiz pod dwadziescia niechce misie marka instalowac :P wiec nei powiem dokladnie ! ale zadna rewwelka nie jest !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile ty masz 3d markow ndk na swoim sprzecie?? na 3.06 ze 20tys??

19 z groszami na nie kreconym sprzecie ! raz mialem 20 a teraz 19 podchodiz pod dwadziescia niechce misie marka instalowac :P wiec nei powiem dokladnie ! ale zadna rewwelka nie jest !

pokrec i pochwal sie :P a jaki jest aktualny rekord swiata ?? ze 25 ?? moze 30 tys ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi