Kwazek Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam! Muszę sformatowac dysk. Mam problem,gdyż komputer nie odpala z płty z systemem XP. Jak ustawic Biosa aby startował z krążka. Płyta główna Asus A7V600-X. Mam w systemie Trojana i nie mogę go usunąc Nortonem, a wyświetlany komunikat informuje o wysokim zagrożeniu. Uważam, ze tylko formatowanie może pomóc. Proszę o pomoc i dziękuję z góry wszystkim za informacje. Życzę Miłych i Pogodnych Świąt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Boot Seqence - CD-ROM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazek Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Dzięki za pomoc, wszystko poszło bez zakłóceń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...