Bodziej Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Mam GF6200 256mb etc. Potrzebuje zmienic Video Bios Cache na disabled, a jak wchodzę do "normalnego" biosu to tam nic takiego nie ma! Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Po co chcesz edytowac bios w grafice skoro opcja o ktora Ci chodzi jest w biosie plyty? eh... Moze lepiej napisz jaka masz plyte glowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziej Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Mam Asusa A7V8X-X no wchodzę do biosu za pomocą Delete jak sie komp włącza i tam nic takiego niema! Jedyne co jest wspulnego z Vieo to : Video Memory Cache Mode ustawiony na UC a ja rzestawilem na to drugie Uwuc czy cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Czemu chcesz wylaczyc cache biosu karty? Moze naczytales sie za duzo bzdurnych komunikatow MS? ;-) W Twoim biosie nie ma takiej opcji, wiec nie mozesz jej wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...