Bieniol Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam ;) Chce sie dowiedzieć, jaka jest normalna temperatura (przedział temperatur) procesora (Intel Celeron, 1700 MHz (17 x 100)) oraz płyty głównej (ECS P4S5A/DX+)... Z góry dzięki za odpowiedź ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 jeśli temperatura płyty nie przekracza 35 stopni a procesora 50 to jest wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Dzięki za odpowiedź ;) Ku mojemu "zdziwieniu" temperatura procesora i płyty głównej po 3 miesiącach ciągłego działania kompa (pragnę dodac, że mam lekko uszkodzony wiatraczek od procka) utrzymuje sie w normie --> nie spodziewałem sie tego ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...