Skocz do zawartości
MichalP [xsrx]

futuremark

Rekomendowane odpowiedzi

ATI sie tak cieszylo wsparciem dla dx9 i nowymi sterami pod niego a jak patrze w testy to nic nie polepsza a wrecz przeciwnie...

Pleciesz bzdury. Powiedz mi jak ma byc przyspieszenie widoczne skoro zadna gra i zaden program testujacy nie jest napisany pod DX9.0?

Wyjasnisz mi swoja teorie. WIec jak kurna niby masz widziec skok wydajnosci. Odpal sobie Demka R9700 jesli go masz to zobaczysz jak to bedzie wygladalo 8O

Ja niestety Radka 9700 nie mam i zaluje, ale jak sie znowu uzbiera kaski to kupie sobie R9500Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]o i legniczanin :) pozdrawiam hyhy tez nienawidzisz to miasto ? :))

moze wiesz gdzie w tym padole mozna miedzi troche skabinowac ?

nio też mam dośyć już tego miasta nawet jednego pożądnego sklepu z kompami nie ma :(. A co do miedzi to zapytam sie wujka bo on pracuje w jakimś metal cynku, może tam ci sprzedadzą :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nio też mam dośyć już tego miasta nawet jednego pożądnego sklepu z kompami nie ma :(. A co do miedzi to zapytam sie wujka bo on pracuje w jakimś metal cynku, może tam ci sprzedadzą  :?:

no i bede za to bardzo wdzoczny :) jak zapragnoiesz wody w kompie to chetnie ci odstapie pare czesci ktorych juz nie uzywam (nagrzewnica, zaciski itd) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi