HucK Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Miałem ten problem z arca virem, ale nie chialo mi się o tym pisać, ale teraz kupiłem sobie CoD2 i dzieje się to samo i nie idzie wbić na żaden serw, bo ktoś mnie wyprzedzi... Mianowicie problem jest taki, że CoD2 działał dobrze, wszystko szybko, a nagle zaczal sie dlugo wlaczac, na okinku powitalnym staje, czeka sie kolo minuty i dopiero wtedy gra sie wlacza... Tak samo jest a arcavirem... (win 2000) Mój brat ma to samo z WMplayerem na win XP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 może jakiś syf, albo plk wymiany masz pofragmentowany, dzieje się tak po kazdym uruchomieniu systemu, czy przy jednej sesji ? zobacz w menadżerze czy nic ci nie zżrea proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Wszytkie programy chodzą OK, na początku wszystko było OK potem za 4 uruchomieniem CoD2 zaczl sie tak dlugo wlaczac... Tak samo bylo z arca virem... Skanowalem dysk i jest OK, zuzycie proca 0-3%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Od kiedy masz tego kompa? Bo ja nie wiem czy mój nie jest już zużyty w 10% <_< Tak szczerze to przeskanuj adawarem spybotem i powywalaj [ciach!]łki z autostartu... Może czas na format? Poza tym CoD2 włącza się długo (wczytywanie poziomów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ale mi chodzi przy włączaniu CoD2... Farmata mialem ~3 tygodnie temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 może to poprostu przyzyna tego że masz ram zapchany po 4 uruchomieniu CoD, widziałem kiedys taki programik RamIdle który pokazywał poziom wolnego ramu i czyścił go ze zbędnych dancyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ale z ArcaVIRem mi się tak dzieje zawsze, po każdym uruchomieniu kompa on się włącza i zawsze tak długo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...