Greah Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 posiadam płytę obsługującą max 333 i zastanawiam się nad zakupem pamięci 512 w jednej kości. cena pomiędzy 333 a 400 jest niewielka a i wybór 400 jest znacznie większy dlatego skłaniałbym się ku 400 ale nie wiem czy płyta nie będzie się gryzła i czy wogóle to jest możliwe (obecna pamięć całkowicie wylatuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 400 powinna działać bez problemu, z tą różnicą ze bedzie działać jako 333 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 będzie chulało bezproblemowo na 333, no chyba że akurat trafisz ja kiś konflikt płyta-pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 posiadam płytę obsługującą max 333 i zastanawiam się nad zakupem pamięci 512 w jednej kości. cena pomiędzy 333 a 400 jest niewielka a i wybór 400 jest znacznie większy dlatego skłaniałbym się ku 400 ale nie wiem czy płyta nie będzie się gryzła i czy wogóle to jest możliwe (obecna pamięć całkowicie wylatuje) widze ze masz kreconego proca, wiec pamiec tez krecona, jak puscisz proca na jeszcze wyzszym fsb to bedziesz miał duzo wiecej na ddrach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...