krzysiek22 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Witam, Czy gf 256 32 MB wytrzyma bez colera? Właśnie zjarał mi się coler, a nie mam kasy na jakiś porządny colerek, więc stąd moje pytanie. Proszę o jak najszybszą odpowiedź, bo od tego zależy, kiedy, i czy w ogóle włacze kompa :roll: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Witam, Czy gf 256 32 MB wytrzyma bez colera? Właśnie zjarał mi się coler, a nie mam kasy na jakiś porządny colerek, więc stąd moje pytanie. Proszę o jak najszybszą odpowiedź, bo od tego zależy, kiedy, i czy w ogóle włacze kompa :roll: Pozdrawiam Nie wytrzyma! GF256 bardzo sie grzeja, bez Cooler to ta karta nie pociagnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zaluz mu jakis duzy radiator i po prolemie, tylko nie graj w jakies wymagajace 3d! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zawsze mozna obbnizyc taktowanie rdzenia dodatkowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 GF256 wydziela 22W ciepla - zwykly coolerek to dla niego za malo, co dopiero praca bez niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek22 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Aha. no nic, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Musze uskładać kasę na jakiś cichy coolerek, bo tych tanich mam dość. Nie będę ryzykował z samym radiatorem :o Jaki polecacie cichy i niedrogi coolerek do tejże karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Aha. no nic, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Musze uskładać kasę na jakiś cichy coolerek, bo tych tanich mam dość. Nie będę ryzykował z samym radiatorem :o Jaki polecacie cichy i niedrogi coolerek do tejże karty? Proponuje zakupic Jakiegos TT BlueOrba i puscic go wolniej FanMatem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Aha. no nic, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Musze uskładać kasę na jakiś cichy coolerek, bo tych tanich mam dość. Nie będę ryzykował z samym radiatorem :o Jaki polecacie cichy i niedrogi coolerek do tejże karty? najpierw zobacz czy nie da sie odkrecic samego wentylatora i dac nowego :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No a ja mam pytanko. Czy wogóle da się zdjąć radiator z GPU ? bo ja miałem do czynienia z takim że się nie dało. A co do tego grila co tam był zainstalowany to powiedzmi że był bardzo skromny i pomimo wiatraczka karta jest już obecnie nie pełno sprawna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=157...highlight=fotek zobacz tam gdzie pisze Nowe chłodzenie grafiki. Mi sprawdza sie to bardzo dobrze. jest ciche i bardzo wydajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek22 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=157...highlight=fotek zobacz tam gdzie pisze Nowe chłodzenie grafiki. Mi sprawdza sie to bardzo dobrze. jest ciche i bardzo wydajne Powiem szczerze, że też mi to przyszło do głowy w pierwszej chwili. Ale dwie sprawy: Jeśli podłącze ten wentylator pod zasilanie 12 v, czy tam 13v nie wiem ile jest dokładnie, to mimo, iż mam taki cooler na łożyskach, to chodzi głośno, ponieważ pęd powietrza jest taki duzy :D Jeśli natomiast dam mu 5 v, to nie wiem czy zdoła schłodzić grafę. A jak go w ogóle przymocować? Heh.. I czy jesteś pewien, że załóżmy daję mu napięcie 13V, to schłodzi tą kartę?Bo przyznam szczerze, że ona naprawdę lubi być very hot... :lol: Spiderman: Przemyślę, zobaczę, zastanowię sie czy warto do gf 256 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek22 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ...i jeszcze jedno pytanko: Załóżmy że grafa ulegnie zjaraniu, czy inne podzespoły również mogą się uszkodzić? Nie chciałbym mieć w domu pożaru :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ...i jeszcze jedno pytanko: Załóżmy że grafa ulegnie zjaraniu, czy inne podzespoły również mogą się uszkodzić? Nie chciałbym mieć w domu pożaru :lol: Pozaru nie bedzie, oprocz grafy nic innego nie siadzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...