Ghost Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Chcialem sie dowiedziec czy oplaci mi sie teraz zmienic mojego GeForce2 Pro na ATI Radeon 9700 Pro. Moze lepiej poczekac na ATI Radeona 9700 na DDR II lub GeForce FX??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jak chcesz czekac to czekaj.. ale wiedz zetakmozna w nieskonczonosc.. bo co i rusz wychodzi cos nowego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja bym bral R9700-> karta jest full wyps... ale w sumie jak widzialem jakies screny z g FX to myslalem ze zżygam sie taka zajebista grafika.... jak masz kase to wymieniaj... a jak nie to zaczekaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Mam kase ale nie wiem czy nie oplacilo by sie jeszcze troche poczekac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 To zależy jaki sprzęt masz oprócz GeForca. Proste, jak masz Durona/ Celerona, 128MB DDR / 256 SDR itp, to Radeon nic ci nie pomoże. Jeżeli masz wypasionego Athlona XP/ Pentium 4 256/512 DDR itp, to bierz Radeona! Dlaczego? A dlatego, że Radeon to najlepsza karta obecnie na rynku, a jak wyjdzie GFFX, to będziesz miał drugą pod względem wydajności kartę, ale wciąż na tyle wydajną, ze nie prędko spotkasz grę, która Ci będzie skakać, ale tylko gdy reszta kompa jest również wypasiona, bo inaczej nie osiągniesz więcej niż przeciętny użytkownik GF4Ti/Radeona 8500 z dobrym prockiem. Podsumowując, jak masz słaby sprzęt to nie marnuj kasy na wypasioną karte, jak masz dobry, to bierz i starczy Ci na długo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoki Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Dokladnie tak!Ja tez mailem ten problem i zdecydowalem sie na radka 9700 i teraz wszystko chodzi swietnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 czekanie nic ci nie pomoze z tego wzgledu ze jak bedzie dostepny GF FX to w necie pojawi sie info ze za "chwile" wyjdzie GF XX czy jaki ATI. Na twoim miejscu bralbym radka 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jak masz kase to bierz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jeśli masz jakiegoś słabszgo kompa, typu Duron, Celeron to kup R9500 PRO i wymienił proca i płyte. A jeśli masz coś mocnego to bierz 9700, czekanie az cos stanieje nie ma sensu, bo tak myśląc to nie kupiłbyś nigdy nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A ja mam jeszcze lepszy pomysl. Kup radka 9700 i daj mi go. Nie bedziesz mial ani kasy ani karty ja bede mial Radka 9700 a ty bedziesz mogl poczekac na GeForceFX czy na cokolwiek bys tam chcial. :lol: Co ty na to? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Czy to wystarczy dla ATI Radeona 9700 Pro??? - AMD Athlon XP 1800+ - ASUS A7V333 - 256MB PC2100 DDR - Enermax ATX 350W EG365P-FM Power Supply Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Czy to wystarczy dla ATI Radeona 9700 Pro??? - AMD Athlon XP 1800+ - ASUS A7V333 - 256MB PC2100 DDR - Enermax ATX 350W EG365P-FM Power Supply IMHO tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Czy to wystarczy dla ATI Radeona 9700 Pro??? - AMD Athlon XP 1800+ - ASUS A7V333 - 256MB PC2100 DDR - Enermax ATX 350W EG365P-FM Power Supply Proc bedzie Ci bardzo spowalniał karte no chyba że go ładnie podkręcisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jakiego Radeona 9700 Pro proponujecie??? - built by ATI - ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 jescze pytasz a znasz cos lepszego tylko builit BY ATI ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...