cpu Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam Jestem posiadaczem obudowy Chieftec CX-01 i szukam jakiegos zlotego srodka w optymalizacji przeplywu powietrza - moze pomoga mi userzy ktorzy maja LBX'y BX'y... ? Otoz mam takie opcje zamontowania wentyli - 2x92 na prawym boku 2x92 na lewym boku i 2x80 na tylnej sciance. Narazie sobie wymyslilem to tak ze zamontuje 2x80 na tyle + 1x92 na prawym boku (na wysokosci dyskow twardych tak aby je przy okazji chlodzic) i zastanawiam sie czy dodac jeszcze 1x92 na lewym boku na wysokosci grafy - co o tym myslicie ? Jak to wyglada u Was ? Mam w tej chwili Zalmany ZM-F2 i ZM-F1 ale ten silent to jakas parodia pozbieram kase i chce kupic COOLINKi. Co poza tym sadzicie o filtrach na wentylach wciagajacych (na bokach obudowy) i na wyciagajacych (na tylnej sciance). Czy ktos zakupil Chieftec Dust-Guard (ten zestaw filtrow) bo nie wiem czy warto. Dzieki za wszelka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...