Skocz do zawartości
miodzik

Aparat Do Noki 3100

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić sobie jeden z dwóch apratów

Aparat fotograficzny PT-3

Sczegoły:

http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/dod...czegolowo/pt_3/

Cenna: ok 80 zeta

lub

Zestaw słuchawkowy z

cyfrowym aparatem fotograficznym HS-1C

http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/dod...zegolowo/hs_1c/

Cenna: ok 35 zeta.

Wiem, że aparaty w komórkach to szit, mam cyfrówke i wiem co to znaczy pożądne zdjęcie.

Dobra sedno sprawy: Chcę mieć aparat do mms'ów.

Bo brak mi ciągle czasu na robienie zdjęć cyfrówką i kadrowanie ich do rozmiaru 320*240 lub na 128*128 i ściaganie ich do komorki (jeszcze trzeba za gprs płacić :). Tylko jakość tych zdjęć powina być dosyć dobra.

Jeśli ma ktoś jeden z tych aparatów niech się wypowie na tym temacie.

<<<Z góry dzięki.>>>

P.SNie pisać, że się nie opłaca kupić bo i tak kupuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jakość tych zdjęć powina być dosyć dobra.

tu nie mam mowy o jakiekolwiek jakosci. na zdjeciach zrobionych z takimi rozdzielczosciami nic prawie nie widac :)) sam jak dostalem mmsa ze zdjeciem w ktorys z tych rozdz. to nawet po zrzuceniu na kompa bylo trudno dojrzec cokolwiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj se luzu z tym dołanczanym aparatem, już widze jak codziennie będziesz go nosił razem z telefonem <_< , te stare rozwiązanie nie zdało egzaminu, pamiętam jeszcze ze 3 lata temu kiedy co drugi mój znajomy kupował T68i wraz z dołanczanym aparatem, przez ok miesiąc było fajnie i elo, ale po upływie tego miesiąca wszyscy aparaty pochowali, wyciągjąc je dopiero żeby wysłac wraz z fonem przez Allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi