miodzik Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Mam zamiar kupić sobie jeden z dwóch apratów Aparat fotograficzny PT-3 Sczegoły: http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/dod...czegolowo/pt_3/ Cenna: ok 80 zeta lub Zestaw słuchawkowy z cyfrowym aparatem fotograficznym HS-1C http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/dod...zegolowo/hs_1c/ Cenna: ok 35 zeta. Wiem, że aparaty w komórkach to szit, mam cyfrówke i wiem co to znaczy pożądne zdjęcie. Dobra sedno sprawy: Chcę mieć aparat do mms'ów. Bo brak mi ciągle czasu na robienie zdjęć cyfrówką i kadrowanie ich do rozmiaru 320*240 lub na 128*128 i ściaganie ich do komorki (jeszcze trzeba za gprs płacić :). Tylko jakość tych zdjęć powina być dosyć dobra. Jeśli ma ktoś jeden z tych aparatów niech się wypowie na tym temacie. <<<Z góry dzięki.>>> P.SNie pisać, że się nie opłaca kupić bo i tak kupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba35 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Tylko jakość tych zdjęć powina być dosyć dobra. tu nie mam mowy o jakiekolwiek jakosci. na zdjeciach zrobionych z takimi rozdzielczosciami nic prawie nie widac :)) sam jak dostalem mmsa ze zdjeciem w ktorys z tych rozdz. to nawet po zrzuceniu na kompa bylo trudno dojrzec cokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Daj se luzu z tym dołanczanym aparatem, już widze jak codziennie będziesz go nosił razem z telefonem <_< , te stare rozwiązanie nie zdało egzaminu, pamiętam jeszcze ze 3 lata temu kiedy co drugi mój znajomy kupował T68i wraz z dołanczanym aparatem, przez ok miesiąc było fajnie i elo, ale po upływie tego miesiąca wszyscy aparaty pochowali, wyciągjąc je dopiero żeby wysłac wraz z fonem przez Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...