djcrash Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 cze all wiec mam 2 sprawy 1. chodzi mi o zintegrowany AC'97 gdy uzywam karty z tej plyty nie wiadomo z jakich przyczyn po jakims czasie glos mi znika i nie chce dzialac ani winamp ani np dzwiek przykladowo w nfs6 kompletna cisza poczatkowo myslalem ze to stery ale nie dawno sciagnalem najnowsze i dalej dzieje sie tak samo jak na oryginalnych 2. nie moge podkrecic proca jezeli go bujne chociarz o jakies 50 - 100 mhz to chodzi chodzi czasem caly dzien a czasem 5 minut i zwiecha wczesniej mialem gigabyte GA-8IE533 i wszystko hulalo bez zadnych zwiech z 2 na@3 ghz. nie wiem czy to jest jakis wadliwy egzemplaz tej plyty dlatego chce sie dowiedziec od was czy tez mieliscie takie przypadki chocby z dzwiekiem bo nie wiem czy isc do serwisu i powiedziec ze dzwiek mam skopany a plyta ma dopiero 1,5 miecha dodam ze moj zasilacz to IMPET 300W "S" moze on nie wyrabia bo ta plyta ma wiecej opcji niz ta wczesniejsza, ale wydaje mi sie ze jest wporzadku podam napiecia : 12v - 11.960 5v - 5.020 3,3v- 3,310 vcore 1,530 celek ma 1,525 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 nom nikt nie moze mi pomoc czyzby nikt nie mial takiej plyty dodam ze pod linuxem tez dzwiek sie wiesza wiec to napewno nie wina sterow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja mialem tak na wszystkich sterach oprocz jednych (sciagnietych ze strinki via, a te ze strony producenta mobo sie sypaly itp........ :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 tlyko ze ja mam plytke na chipsecie intela uklad odpowiadajacy za dzwiek to kontroler ich4 +realtec ac'97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...