K-bOOm Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Witam! Otóż mam problem z plikiem mssmbios.sys Podczas gdy gram obojetnie w jaką gre i chce zminimalizować gre bądź ją wyłaczyć pojawia mi sie blue ss. Sprawdziłem w debugerze i jest to problem z mssmbios.sys Ktoś wie jak temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 http://www.dynamiclink.nl/htmfiles/rframes...s/info_m/75.htm pod warunkiem ze pasuje do twojego systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-bOOm Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Tak wszystko ładnie pięknie tylko ze za to trzeba zapłacić :| Mój system to XP z SP2 i aktualkami wszystkimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 pewnie gdzies jest za darmo ten pliczek a moze na CD z XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-bOOm Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Sprawdziłem. Na płytce z Win nie ma. A kumpel wogóle takiego pliku w kompie nie ma a ma ten sam system :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a poprawki macie takie same ? :P SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-bOOm Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tak ma SP2 i ma tylko w rejestrze taki plik a na dysku nie. A ja mam SP2 i mam ten plik na dysku. Mam go w Windows/system32/drivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 daje zalacznik w docu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-bOOm Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 szczerze to nie wiele mi to pomogło... chyba poprostu musze zrobić formata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...