Bodziej Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Mam anie lolerskie pytanie. Jeżeli mam Ram KINGMAX to moge do niego dorzucic drugą kosc KINGSTONA? I jak z częstotliwością? Musi być taka sama? A jak będzie większa? Proszę o odpowiedz? Ekhem.. A Kingmax to dobra firma w ogule? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) teoretycznie powinno działać bez problemu, a jeśli te kingamxy masz np. wolniejsze a kingstony szybsze, do kingstony zwolnią do poziomu kingmaxów. czestotliwośc pracy pamięci musi byc taka sama, ale pamięci mogą być różne np 333 i 400. kingmaxy nie są złe, sam mam i nie narzekam :) Edytowane 27 Grudnia 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Nie przeszkodzi ,ale lepiej miec 2 takie same kosci ,zwlaszcza jesli myslimi o Dual Channel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...