Bartek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Cześć Mam pewien problem zaczęła mi wczoraj schizować nagrywara zepsuła 5 płyt z rzędu nagrywam pod nero i około 85-95% następuje przerwa w nagrywaniu nagrywara coś sobie czyta potem kontynuuje nagrywanie zamyka sesje i ok ale gdy chcę zczytać zapisane dane z płyty na dysk to w tym miejscu płyty gdzie "zrobiła sobie przerwe" cdrom nie zczytuje w ogóle bufory zachowują się podejrzanie udma włączone/transfery w normie ata100/ reinstalowałem winde nawet walnołem nero z płyty w pudełku i bez rezultatów Jakieś sugestie? pleeeease :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Niestety ja Cię nie pociesze... To samo działo się z nagrywarką qmpla i poszła do wymiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 to też była tdk? dobrze że moja jest na gwarancji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Myslalem ze one sie na prawde nie psuja :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja mam od 3 dni cos podobnego na mojej przy okolo 80-85% bufor nagrywarki zaczyna szalec i sie plytki wywalaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 to też była tdk? dobrze że moja jest na gwarancji :) To był Ricoch ( chyba tak to sie pisze :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Kilka rad: :) - inne (różne) nośniki, - mniejsza prędkość, - inny soft, - reinstall ASPI jak to nic nie zmieni, to prawdopodobnie do serwisu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 dzięki chłopaki i tak reinstalka była nośniki to dedykowane przez tdk "tdk speed disc" *48 dzieje się to przy każdej prędkości :twisted: no nic rzucę ją do serwisu więc to raczej na pewno wina nagrywary? dzięki wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 zmiencie windowsa, ja na xp niezaleznie od speeda mialem ponad 100 razy przerwane nagrywanie, nasczescie dzialal burnproof ;) aha nagrana plytke byla w stanie odczytac tylko nagrywarka, dvd niedala rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 to też była tdk? dobrze że moja jest na gwarancji :) To był Ricoch ( chyba tak to sie pisze :) ) Pisze sie to RICOH. A cala sprawa tylko potwierdza ze nie ma sprzetu idealnego a przeciez nagrywarki Ricoh-a ciesza sie sporym uznaniem - to do tych co wypisuja jaki ten ****** to szajs i tym podobne bzdury. W miejsce ****** wstaw dowolna marke sprzetu komputerowego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...