keRownik Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Mam płyte główną MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0) ze zintegorwaną kartą dźwiękową, Kupiłem Sound Blaster Audigy SE OEM. Ściągnełem sterowniki SBA2_PCDrvBeta_LB_2_08_0002, ale nie mogę ich zainstalować. Wyskakuje komunikat: Setup is unable to detect a supported product on your system. Please ensure that your product is installed before running this Setup program. Setup will exit. Co zrobić ?? Edytowane 28 Grudnia 2005 przez keRownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 SBA2_czy to nie stery do audigy 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keRownik Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jeśli nie te, to jakie inne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) tutaj wybierz odpowiednie zauwaz ze sa dwie wersje sb audigy se Edytowane 28 Grudnia 2005 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Może kx drivers :>? Lub strona creative :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A moze stad bys pobral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keRownik Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Spróbuje i dam zanać o wynikach mojej próby. Zainstalowałem SB24_WEB64_LB_1_04_0055 no i nic z tego... może to nie jest wian sterownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Rozpakuj ten plik i zainstaluj przez menadzera urzadzen podajac katalog WDM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keRownik Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 DZIAŁA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...