aceraspire Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Mam pytanie czy ma ktoś program który bez włączania windy odtwarza multimedia. Laptop to Acer Aspire. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Mam pytanie czy ma ktoś program który bez włączania windy odtwarza multimedia. Laptop to Acer Aspire. jakie multimedia?.....muzyke i film? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 odtwarzanie cd-audio bez odpalania systemu nie jest mozliwe na aspire. A szkoda bo aspire ma wyprowadzone glosniki od frontu izamknieta matryca by nie tlumila dzwieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzigniew Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 glosniki moze i ma wyprowadzone z przodu, ale co do jakosci dzwieku to bym mial spore zastrzezenia [choc moze w innych modelach niz moj sa lepsze]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Hmm.. dziwne w Acerze nie ma takiego softu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 glosniki moze i ma wyprowadzone z przodu, ale co do jakosci dzwieku to bym mial spore zastrzezenia [choc moze w innych modelach niz moj sa lepsze]. kto tu porusza jakosc dziweku :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Hmm.. dziwne w Acerze nie ma takiego softu? limerro .....a do FSC jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 InterVideo od PowerLinka i po kłopocie. Można oglądać DVD, słuchac muzy itd. (coś ala MC) bez uruchamiania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 a moze jakies livecd z linuxem? Jesli chodzi Ci o to, ze nie chcesz uruchamiać tylko Windowsa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 InterVideo od PowerLinka i po kłopocie. Można oglądać DVD, słuchac muzy itd. (coś ala MC) bez uruchamiania systemu. ciekawe, ciekawe nie wiedzialem o czyms takim. Tylko mnie zastanawia jak wtedy przewijac utwory jak nie ma zadnych klawiszy nawigacji? Bo rozumiem ze laptop z taka opcja "od producenta" ma wyprowadzone stosowne klawisze na obudowe (pauza stop play, przod, tyl - przynajmniej laptopty z ktorymi ja sie spotkalem wszyskie mialy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 InterVideo od PowerLinka i po kłopocie. Można oglądać DVD, słuchac muzy itd. (coś ala MC) bez uruchamiania systemu.TA firma to POWERLINK czy CYBERLINK. Bo Powerlink robi tylko jakieś sprzęty sieciowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) TA firma to POWERLINK czy CYBERLINK. Bo Powerlink robi tylko jakieś sprzęty sieciowe Powerlink :oops: Nawigacja za pośrednictwem klawiturki, touchpada lub pilota. Miałem ten program dołączony do mojego notka (Optimus) i nie mam żadnych klawiszy funkcyjnych. Kumpel zainstalował sobię na Toszybce i u ojca na HP. Działa to na jakimś linuksopodobnym silniku. Instalujemy spod windy, program tworzy sobię wirtualna partycję i z niej można uruchamiać kompa. Jest też jedna wada, brak dostepu do danych na HDD, a troszkę szkoda, wszystko (filmy, zdjęcia, muza) trzeba lecieć z płytek. Jest tez coś podobnego, nazywa sie to PowerCinema, ale w akcji nie widziałem. Edytowane 29 Grudnia 2005 przez ZeroSuper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Powerlink :oops: Nawigacja za pośrednictwem klawiturki, touchpada lub pilota. Miałem ten program dołączony do mojego notka (Optimus) i nie mam żadnych klawiszy funkcyjnych. Kumpel zainstalował sobię na Toszybce i u ojca na HP. Działa to na jakimś linuksopodobnym silniku. Instalujemy spod windy, program tworzy sobię wirtualna partycję i z niej można uruchamiać kompa. Jest też jedna wada, brak dostepu do danych na HDD, a troszkę szkoda, wszystko (filmy, zdjęcia, muza) trzeba lecieć z płytek. Jest tez coś podobnego, nazywa sie to PowerCinema, ale w akcji nie widziałem. Wiesz może z kąt takie programy można zassać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wiesz może z kąt takie programy można zassać ?? I InterVideo i PowerCinema sa komercyjne. Pogooglać za trialami, albo osiołek i szukać triala oczywiście :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) I InterVideo i PowerCinema sa komercyjne. Pogooglać za trialami, albo osiołek i szukać triala oczywiście :wink: Chodzi ci o te z cyberlinka ?? A masz może adres strony z powerlinka. Edytowane 29 Grudnia 2005 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...