dameroth Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Karta jest zintegrowana na plycie asus`a p4p800s-x jest to"6-kanałowy kodek AD1888 SoundMAX firmy ADI Wbudowane wyjście interfejsu S/PDIF". Problem polega na tym, ze winda jej nie wykrywa, w biosie karta jest wlaczona. Instaluje sterowniki z plyty co dostalem (ad1888) i wszystko ok 100% i na koniec "driver not found! reboot your system, and run this setup again", oczywiscie po ponownym uruchomieniu tak samo. W menadzeze urzadzen nic sie nie zmienia. Jest jeszcze inny folder na tej plyce ALC655, po instalacji jednak nic sie nie zmienia. W menadzeze urzadzen wciaz sa w zakladce kontrolery dzwieku, wideo i audio: (to jest od swiezego windowsa odrazu) kodery-dekodery audio kodery-dekodery wideo starsze sterowniki audio starsze urzedzenia przechwytywania wideo urzadzenia sterujace mediami nie da sie tego wywalic, tylko mozna aktualizowac sterownik, problemow zadnych nie wyswietla sprzet. W wlasciwosciach dzwieku i urzadzen audio, nie wyswietla zadnego zaisntalowanego urzadzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A próbowałeś zainstalować sterowniki z plytki?| Jesli tonie pomga to bardzo mozliwe ze padl dzwiek...... Ja mam na moim ECS-ie identyczna sytuacje, nioby wsztko ok ale dzwiekówka w ogólenie jest wykrywana..................... Za 30zl kupisz jakiego uzywanego creativa który bedzie o niebo lespzy od zintegrowanej dzwiekowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dameroth Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Tak te sterowniki co instalowalem to byly z plytki. Karta nie mogla (???) pasc, nie uzywalem jej jeszcze bo mialem druga lepsza na pci, ale teraz jej juz nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 nie mogla.................raczej mogla nawet na pewno mogla pasc............mogla nwet byc padnieta od poczatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...