MX267 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jest problem z laptopem mojej znajomej (MAXDATA Eco 4000 I), w którym nie działa klawiatura. Do tej pory było wszystko OK, nie była zalana itd. , nie działają żadne przyciski, nie można się dostać do biosu. Jest wykrywana przez system (win xp). Podpinałem zewnętrzną na USB i jest OK. W sieci do tej pory nie udało mi się znaleźć rozwiązania tego problemu :/ Może ktoś miał taki przypadek? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Może odpieła się taśma klawiatury? Spróbuj wyciągnąć klawę i sprawdzić czy taśma jest dobrze wpieta. Zakup nowej klawiatury do tego modelu to jakieś 60zł, klawiaturze też zdarza się paść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX267 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Też tak pomyślałem, ale nie chciałem za bardzo ingerować w sprzęt, który jest na gwarancji. W dodatku oglądałem go u klientki, u siebie może bym się pokusił o wyjęcie klawy. Więc doradziłem na razie udanie się do sklepu, w którym nabyła laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Demontaż klawiatury w tej Maxdacie wymaga odciągnięcia trzech zatrzasków i trwa 5 sekund. Bez ingerencji w sprzet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX267 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie robiłem jeszcze tego. Jakbym wiedział, że to tak szybko to bym to zrobił :D Dzięki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...