piotrcz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Kupiłem płytę główną Gigabyte GA-K8N51GMF-9 i w BIOSie znalazłem kila funkcji o których nawet słowa nie mogę znaleźć w necie. Może pomożecie mi to rozkodować? PMU ERRTA 94 ENHANCED DRAM POWER DOWN MODE Jak je najkorzystniej ustawić? Włączyć/wyłączyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 W instrukcji do plyty nie ma opisanych opcji biosu? Najprosciej napisac do gigabyte'a i zapytac, odpisza Ci i wszystkiego sie dowiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 W instrukcji do plyty nie ma opisanych opcji biosu? Tych akurat nie ma. Najprosciej napisac do gigabyte'a i zapytac, odpisza Ci i wszystkiego sie dowiesz. Tak też zrobiłem. Zobaczymy co odpiszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dokładnie co tydzień wysyłam do supportu Gigabyte moje pytania i niestety od ponad miesiąca milczą. Rozwaliła mnie auto odpowiedź po nowym roku: Przez okres świąt otrzymaliśmy dużo zapytań na które nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć. Jeżeli Twoje pytanie jest nadal aktualne prześlij je ponownie na adres .... Będę cierpliwy i będę nadal wysyłał. Od jutra będę szukał inych maili do Gigabyte. Jedno wiem. Więcej ich produktu nie kupię. W razie problemów radź sobie człowieku sam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...