Skocz do zawartości
irnlng

nagranie dzwieku z radia w necie.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak? Tu jest radio, ktroe chcialbym sobie zgrac na komputer. Format chyba asx (jest taki?).

po wbibiu url do mplayera nie dziala w ogole. Jestem totalna lama jesli chodzi o radia w necie i nie mam pojecia jak to zrobic.

wiem, ze jakosc dzwieku nie bedzie za dobra, ale nie o to tu chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Sound Forgem można nagrac wszystkie dzwięki jakie wyjdą z twojej karty dzwiękowej tylko trza postarać sie....

poprubuje... wielki thx. :P

PS: Na kazie i innych p2p jest duzo setow z Ministry of Sound...

mam ze 40... ale sa stare w wiekszosci. nie wiesz jak jest z prenumerata albumow u nich? sa jakies miesieczne wydania za 2Ł, w formie do sciagniecia podobno. nie wiesz czy to jakis stream, czy mp3/wma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj znajomy mial ostatnio problem z tym samym, dalem mu kabelek, zeby sobie out do in podlaczyl, ale mial jakis tam problem, az w koncu znalazl plugin do winampa, ktory zwie sie IIRC "Streamripper" i mowil, ze nim bez problemu mozna zgrywac radyjo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj znajomy mial ostatnio problem z tym samym, dalem mu kabelek, zeby sobie out do in podlaczyl, ale mial jakis tam problem, az w koncu znalazl plugin do winampa, ktory zwie sie IIRC "Streamripper" i mowil, ze nim bez problemu mozna zgrywac radyjo.

stream ripper... cos slyszalem ale o programiku takim... musze gruntownie poszukac, nie tylko pierwsze 20hasel w googlu widze z tego...

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi