irnlng Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jak? Tu jest radio, ktroe chcialbym sobie zgrac na komputer. Format chyba asx (jest taki?). po wbibiu url do mplayera nie dziala w ogole. Jestem totalna lama jesli chodzi o radia w necie i nie mam pojecia jak to zrobic. wiem, ze jakosc dzwieku nie bedzie za dobra, ale nie o to tu chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 OO widze ze kolega 'normalnej' muzyki slucha 8) Apropos pytania to ciezko bedzie (sam probowalem SoundForge`em i niestety). PS: Na kazie i innych p2p jest duzo setow z Ministry of Sound... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Sound Forgem można nagrac wszystkie dzwięki jakie wyjdą z twojej karty dzwiękowej tylko trza postarać sie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 "]Sound Forgem można nagrac wszystkie dzwięki jakie wyjdą z twojej karty dzwiękowej tylko trza postarać sie....poprubuje... wielki thx. :P PS: Na kazie i innych p2p jest duzo setow z Ministry of Sound...mam ze 40... ale sa stare w wiekszosci. nie wiesz jak jest z prenumerata albumow u nich? sa jakies miesieczne wydania za 2Ł, w formie do sciagniecia podobno. nie wiesz czy to jakis stream, czy mp3/wma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Moj znajomy mial ostatnio problem z tym samym, dalem mu kabelek, zeby sobie out do in podlaczyl, ale mial jakis tam problem, az w koncu znalazl plugin do winampa, ktory zwie sie IIRC "Streamripper" i mowil, ze nim bez problemu mozna zgrywac radyjo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 "]Sound Forgem można nagrac wszystkie dzwięki jakie wyjdą z twojej karty dzwiękowej tylko trza postarać sie.... Kidys tez mi sie tak zdawalo dla tego prubowalem, niestety nie mialem zbyt wiele czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Moj znajomy mial ostatnio problem z tym samym, dalem mu kabelek, zeby sobie out do in podlaczyl, ale mial jakis tam problem, az w koncu znalazl plugin do winampa, ktory zwie sie IIRC "Streamripper" i mowil, ze nim bez problemu mozna zgrywac radyjo.stream ripper... cos slyszalem ale o programiku takim... musze gruntownie poszukac, nie tylko pierwsze 20hasel w googlu widze z tego... dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Znalazlem ten plugin na dysku, wazy niecale 200KB, jak chcesz to daj znac, a podelse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Znalazlem ten plugin na dysku, wazy niecale 200KB, jak chcesz to daj znac, a podelse.odezwe sie, dzieki. narazie podniecam sie beoplayerem i nie na winampa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Znalazlem ten plugin na dysku, wazy niecale 200KB, jak chcesz to daj znac, a podelse.jesli nie sprawi ci to róznicy i kłoptu to ja prosze dla mnie :mailtowizjonerek@tweak.pl przyznam ze nie mam czasu go teraz szukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Znalazlem ten plugin na dysku, wazy niecale 200KB, jak chcesz to daj znac, a podelse.jesli nie sprawi ci to róznicy i kłoptu to ja prosze dla mnie :mailtowizjonerek@tweak.pl przyznam ze nie mam czasu go teraz szukać :( tzn jestem w pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja też prosze o to mmichalak@civ.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Poszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...