Skocz do zawartości
mocio

Gdzie W Trojmiescie Dostane Czesci Do Łady?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Widze, iz sporo ludzi pisze o nagrzewnicach od lady ze sa tanie i w miare dobre. Drugi rok dopiero mieszkam w Trojcity wiec jezeli ktos wie gdzie moglbym kupic takowa nagrzewniczke to prosze o pomoc. Z gory serdeczne dzieki. pozdr

Edytowane przez mocio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Widze, iz sporo ludzi pisze o nagrzewnicach od lady ze sa tanie i w miare dobre. Drugi rok dopiero mieszkam w Trojcity wiec jezeli ktos wie gdzie moglbym kupic takowa nagrzewniczke to prosze o pomoc. Z gory serdeczne dzieki. pozdr

Szrot w Wiczlinie :D (jak brałem swoja jeszcze dwie styały, ale niechciało mi sie w nich grzebac :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co mam kupowac ze szrotu jak nowa grosze kosztuje?:)

grosze?! ciekawe co to grosze ja za swoja dałem az 20 zł, a nowa w rosji kosztuje w przeliczeniu cos kolo 100 zł, wiec w polsce na pewno nie dostaniesz za mniej, czyli cos kolo 150, a 150 zł top nie sa grosze, bo to jest duzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa nie nowa, a rozlutować trzeba :P

Gdyby nie partolili z tymi podkładkami.. ehh...

Nawet mam jedną w domu... niezdążyłem rozlutować nawet... :/ odechciało mi sie...

ja nierozlutowywałem :P bo i po co, i tak mam borygo ze wzgledu na pompe CO, a to dopiero rdzewieje, wiec sie bede podkladka martwił....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie robiąc OT, ale co to za pompa CO co rdzewieje :blink:

No a podkładką też bym sie pomartwił jak bym w układzie miał... przy okazji wyczyścić, odetkać conieco... i już będzie lepiej wode chłodzić :P ...zawsze warto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie robiąc OT, ale co to za pompa CO co rdzewieje :blink:

No a podkładką też bym sie pomartwił jak bym w układzie miał... przy okazji wyczyścić, odetkać conieco... i już będzie lepiej wode chłodzić :P ...zawsze warto :)

CO i CWU to sa dwie inne pompy :P CO jest z zeliwa i rdzewieje że..................... no własnie, bardzo rdzewieje :D

Zawsze warto, ale ja spi.... dwa polonezy podczas "czyszczenia" po lutowaniu było takie sito, ze hej, jak są te kratki to mi sie obsuwały nizej i tam ciekło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi