mocio Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Witam! Widze, iz sporo ludzi pisze o nagrzewnicach od lady ze sa tanie i w miare dobre. Drugi rok dopiero mieszkam w Trojcity wiec jezeli ktos wie gdzie moglbym kupic takowa nagrzewniczke to prosze o pomoc. Z gory serdeczne dzieki. pozdr Edytowane 29 Grudnia 2005 przez mocio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zaspa niedaleko ETC byl sklep z czesciami... Ladzianki mieli ladne (kiedys)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam! Widze, iz sporo ludzi pisze o nagrzewnicach od lady ze sa tanie i w miare dobre. Drugi rok dopiero mieszkam w Trojcity wiec jezeli ktos wie gdzie moglbym kupic takowa nagrzewniczke to prosze o pomoc. Z gory serdeczne dzieki. pozdr Szrot w Wiczlinie :D (jak brałem swoja jeszcze dwie styały, ale niechciało mi sie w nich grzebac :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocio Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Po co mam kupowac ze szrotu jak nowa grosze kosztuje?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 jak kupisz to powiedz ile dałeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Po co mam kupowac ze szrotu jak nowa grosze kosztuje?:) No nie wiem- za fiata te grosze to 140-180zl... Myśle,zę łada tańsza specjalnie nie bedzie.... ale kto wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Po co mam kupowac ze szrotu jak nowa grosze kosztuje?:) grosze?! ciekawe co to grosze ja za swoja dałem az 20 zł, a nowa w rosji kosztuje w przeliczeniu cos kolo 100 zł, wiec w polsce na pewno nie dostaniesz za mniej, czyli cos kolo 150, a 150 zł top nie sa grosze, bo to jest duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nowa nie nowa, a rozlutować trzeba :P Gdyby nie partolili z tymi podkładkami.. ehh... Nawet mam jedną w domu... niezdążyłem rozlutować nawet... :/ odechciało mi sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nowa nie nowa, a rozlutować trzeba :P Gdyby nie partolili z tymi podkładkami.. ehh... Nawet mam jedną w domu... niezdążyłem rozlutować nawet... :/ odechciało mi sie... ja nierozlutowywałem :P bo i po co, i tak mam borygo ze wzgledu na pompe CO, a to dopiero rdzewieje, wiec sie bede podkladka martwił.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie robiąc OT, ale co to za pompa CO co rdzewieje :blink: No a podkładką też bym sie pomartwił jak bym w układzie miał... przy okazji wyczyścić, odetkać conieco... i już będzie lepiej wode chłodzić :P ...zawsze warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie robiąc OT, ale co to za pompa CO co rdzewieje :blink: No a podkładką też bym sie pomartwił jak bym w układzie miał... przy okazji wyczyścić, odetkać conieco... i już będzie lepiej wode chłodzić :P ...zawsze warto :) CO i CWU to sa dwie inne pompy :P CO jest z zeliwa i rdzewieje że..................... no własnie, bardzo rdzewieje :D Zawsze warto, ale ja spi.... dwa polonezy podczas "czyszczenia" po lutowaniu było takie sito, ze hej, jak są te kratki to mi sie obsuwały nizej i tam ciekło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...