rafiki20 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Pojawiły sie nowe stery z numerkiem 83.10 czekam na wasze relacje :D http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1292 Edytowane 29 Grudnia 2005 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jest to jakaś beta sterowników od Leadteka, na forum guru3d nie widziałem jakiegoś hura-optymizmu, choć smarki ludkowie tam mają na nich całkiem przyzwoite, jednak większość mówi że zostaje przy 82.12. Są też kłopoty z instalatorem, trzeba aktualizować sterownik "po staremu". Ja poczekam na oficjalne stery leadteka, u mnie działały najlepiej zarówno pod względem oc jak i osiągów, niestety od sierpnia lenie nic nowego nie zrobili :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 ja nie mialem zadnych problemow z instalowamiem tych sterow.Racja do markow sa bombowe ale do gierek nie wiem bo nie posiadam zadnej narazie jak bede mial jakas to bede testowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 zainstalowałem te stery, nic nadzwyczajnego, ale jest jedna ciekawostka profil 3dmarka 2006 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...