Skocz do zawartości
Bodziej

Mam Pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Już opisywałem moj problem. A komp mi sie resetuje... I przy tym wyran biosu(niebieski

) pisze tam:Pojawił się problem i system windows zostanie zamknięty aby zapobiec uszkodzeniu komputera.

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Jeśli widzisz po raz pierwszy ekran błędu STOP, ponownie uruchom komputer. Jeżeli ten ekran pojawi się ponownie

wykonaj następujące kroki:

Upewnij się czy wszelki nowy sprzęt i oprogramowanie są poprawnie zainstalowane

Jeżeli jest to nowa instalacja poproś producęta sprzętu lub oprogramowania o wszelkie aktualizacje dla systemu windows, które mogą być potrzebne.

Jeżeli problem będzie się powtarzał, wyłącz lub usuń wszelki nowo zainstalowany sprzęt i oprogramowanie.

Wyłącz opcje pamięci systemu BIOS, takie jak buforowanie i przesłanianie.

Jeżeli do usunięcia lub wyłączenia składników musisz użyć trybu awaryjnego, ponownie uruchom komputer, naciśnij klawisz F8, aby wyświetlić zaawansowane opcje startowe, a następnie wybierz tryb awaryjny.

Informacje techniczne:

**STOP: 0x0000005 (0XBEB20A3A, 0x00000000, 0XBEB20A3A, 0x00000002)

rOZPOCZĘCIE ZRZUCANIA FIZYCZNEJ PAMIĘCI

zRZUT PAMIĘCI ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY

W sprawie dalszyej pomocy skontaktuj się z administratorem systemu lub obsługi technicznej

Albo za innym razem podobnie tylko bez tegopage cos tam ale z tym:

***STOP: 0x0000008E(0x0000005, 0xBF81DF11,0xF515BACO, 0x00000000)

***win32k.sys - Address BF81DF11 base at BF800000, Datestamp 4344ba58

Niewiecie o co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi