baddo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam! Mam taki problem, otóż zakupiłem niedawno mobo GIGABYTE GA-7VAXFS, ale w biosie nie ma żadnych funkcji do overclockingu :mur: Czytałem na różnych forach, że ta płyta ma możliwości podkręcania (może nie duże, ale ma)... Prosze was o pomoc, ponieważ nie chce zmieniać znowu płyty. Może jakiś inny bios?? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wciśnij CTRL + F1, i powinny sie pokazać ukryte opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ukryte opcje sie pokazuja, ale nadal nie ma mozliwosci nawet najmniejszego o\c... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...