kanurwa Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jak w temacie Asus z Granit Bay już do mnie jedzie ale mam problem z kupnem pamiątek do tej płytki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jak w temacie Asus z Granit Bay już do mnie jedzie ale mam problem z kupnem pamiątek do tej płytki.Jaki problem ?? Potrzebne są normalne kości (najlepiej DDR333) w ilości sztuk 2 i to wszystko ! Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hmmm całe życie człowiek sie uczy ale ..... ps.po co Ci takie mobo na gbayu jak nie masz delikatnie mówiąc pojecia nawet o pamięciach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 :lol: nie moge.... wez jakies dobrej firmy np. kingstona ddr333 2x256mb. pa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ile cie kosztowal ten asus jak juz kupiles taka plyte to i se skup Jakies OCZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hehs, .............nei seija, sami sie rodza :P hyhy oni klamia!!! moge ci sprzedac oryginalne kosci dual ddr, wygladem i oznaczeniami, nie roznia sie od zwyklych, ale te moje, to prawdziwe dual ddr!!! cena promocyjna 500 zl za 256 pc333 i nie licz, ze cokolwiek opuszcze! pameitaj, okazja! buahahahhahahahahahahahha to mnei rozbawiles.... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hehs, .............nei seija, sami sie rodza :P hyhy oni klamia!!! moge ci sprzedac oryginalne kosci dual ddr, wygladem i oznaczeniami, nie roznia sie od zwyklych, ale te moje, to prawdziwe dual ddr!!! cena promocyjna 500 zl za 256 pc333 i nie licz, ze cokolwiek opuszcze! pameitaj, okazja! buahahahhahahahahahahahha to mnei rozbawiles.... :P Ty Bruce to ja tez wezme masz wiecej takich kosci :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jak w temacie Asus z Granit Bay już do mnie jedzie ale mam problem z kupnem pamiątek do tej płytki.BUAHAHAHAHAHA Kosci Dual DDR - chcesz to CI sprzedam Dual SDR :) :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Hej! nieśmiejcie się z kolegi pikaczu!NO każdemu się mogło zdarzyć........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mam pytanko a czy jedna sztuka dwustronna nie działała by tak samo ,słyszałem jak kiedyś ktoś tak mówił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Może myślal że to tak jak z Rimami ? Z tego co wiem można kupic jedną kostke która pracuje sama jako dual . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Może myślal że to tak jak z Rimami ? Z tego co wiem można kupic jedną kostke która pracuje sama jako dual .Ale najechaliście na kolegę :lol: A on biedny nawet nie wie, że to o co pytał to według firmy OCZ istnieje :) Zaglądnijcie tutaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Bueheheheheheh, ale topik :D To chyba na oślą :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jak w temacie Asus z Granit Bay już do mnie jedzie ale mam problem z kupnem pamiątek do tej płytki.BUAHAHAHAHAHA Kosci Dual DDR - chcesz to CI sprzedam Dual SDR :) :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D ja mam to opylenia triple ddr jak by ktoś chciał :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja ma 4 plex DDR tanio Pozdrawiam :-)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 idź do sklepu z miesem to dostaniesz dwie kości, nawet kilka kilo wystarczy ładnie poprosić :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 idź do sklepu z miesem to dostaniesz dwie kości, nawet kilka kilo wystarczy ładnie poprosić :)) noooo, jeszcze ci podziekuja, ze nei musza utylizowac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Może myślal że to tak jak z Rimami ? Z tego co wiem można kupic jedną kostke która pracuje sama jako dual .Ale najechaliście na kolegę :lol: A on biedny nawet nie wie, że to o co pytał to według firmy OCZ istnieje :) Zaglądnijcie tutaj :) eee ja dla mnie "Optimized for dual channel operation" oznacza, ze kosci sa zoptymalizowane pod katem dual ddr, czyli beda w trybie dual (nadal potrzebne 2 sztuki) lepiej spisywaly sie od standardowych! nie znam sie az tak na pamieciach, zeby stwierdzic o co w tej optymalizacji chodzi, ale na pewno nie bedzie 1 sztuka chodzila jako dual! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 eee ja dla mnie "Optimized for dual channel operation" oznacza, ze kosci sa zoptymalizowane pod katem dual ddr, czyli beda w trybie dual (nadal potrzebne 2 sztuki) lepiej spisywaly sie od standardowych! nie znam sie az tak na pamieciach, zeby stwierdzic o co w tej optymalizacji chodzi, ale na pewno nie bedzie 1 sztuka chodzila jako dual! Dla mnie to przykład genialnego marketingu i wstrzelenia się w moment (wszyscy szaleją na punkcie Dual DDR) nic więcej. Żałosne okłamywanie klijenta !! Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 macie racje dałem [gluteus maximus] :oops: , ale tak de facto to jedna osoba odpowiedziała, a reszta się naśmiewała /ich prawo/- zresztą żarty na niskim poziomie ale to na inne forum, fakt faktem zasugerowałem sie rimami a poza tym dzwoniłem do oddziału Action i tam baba /nigdy nie wierz kobiecie/ powiedziała, że są na specjalne zamówienie 8O i w zasadzie to w sprawie zamówienia trzeba rozmawiać z kierownikiem, ja w hardware nie pracuję, także na wszystkim nie musze się znać ,ale ona. Poza tym wydaje się że po to jest takie forum aby wyjaśniać sobie nawet takie sprawy. A propos nie szkoda wam serwera na zapychanie go różnymi dziwnymi odpowiedziami :?: połowa tematów w 95% to obrzucanie się obelgami i wyzwiskami, choć są ludzie, którzy naprawdę dużo pomagają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 macie racje dałem [gluteus maximus] :oops: , ale tak de facto to jedna osoba odpowiedziała, a reszta się naśmiewała /ich prawo/- zresztą żarty na niskim poziomie ale to na inne forum, fakt faktem zasugerowałem sie rimami a poza tym dzwoniłem do oddziału Action i tam baba /nigdy nie wierz kobiecie/ powiedziała, że są na specjalne zamówienie 8O i w zasadzie to w sprawie zamówienia trzeba rozmawiać z kierownikiem, ja w hardware nie pracuję, także na wszystkim nie musze się znać ,ale ona. Poza tym wydaje się że po to jest takie forum aby wyjaśniać sobie nawet takie sprawy. A propos nie szkoda wam serwera na zapychanie go różnymi dziwnymi odpowiedziami :?: połowa tematów w 95% to obrzucanie się obelgami i wyzwiskami, choć są ludzie, którzy naprawdę dużo pomagają.No stary nie bierz tego do siebie, Dual DDR to tylko nic innego jak mozliwosc znacznego przyspieszenia przy dwoch identycznych modulach pamieci obsadzonych w dwoch gniazdach na plycie. A twoje pytanie bylo po prostu glupie. Najlepiej jednak faktycznie do takiej plyty byloby kupic jakies Corsairy XMS, wtedy bylaby jazda na maxa. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Spiderman - ja pełen luz, tylko chodziło mi o to, że można dowalić ale potem wytłumaczyć i po sprawie, a tak a propos to babka z Actiona, z którą rozmawiałem była z Grodu Kraka. Niestety kasa, zdecydowałem sie na Kingstony 2*256. A a propos co sądzicie o nagrywarce LiteOn*52 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Nagrywarka super bierz i się nie zastanawiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Spiderman - ja pełen luz, tylko chodziło mi o to, że można dowalić ale potem wytłumaczyć i po sprawie, a tak a propos to babka z Actiona, z którą rozmawiałem była z Grodu Kraka. Niestety kasa, zdecydowałem sie na Kingstony 2*256. A a propos co sądzicie o nagrywarce LiteOn*52LiteOn robi bardzo dobre nagrywarki, smialo mozesz z zamknietymi oczami zakupic taka. Polecam oblookac serwis CDR Info.PL przed zakupem wypalarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 SpiderMan, no właśnie dokładnie oblookałem i dlatego nad nią się zastanawiam, ale nic nie napisamo jaka to firma /czy dobra, nie psuje sie itp. itd/ suche fakty, napisałem nawet do gościa od hardware ale nic nie odpisuje :cry: także dzięki za podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 macie racje dałem [gluteus maximus] :oops: , ale tak de facto to jedna osoba odpowiedziała, a reszta się naśmiewała /ich prawo/- zresztą żarty na niskim poziomie ale to na inne forum, fakt faktem zasugerowałem sie rimami a poza tym dzwoniłem do oddziału Action i tam baba /nigdy nie wierz kobiecie/ powiedziała, że są na specjalne zamówienie 8O i w zasadzie to w sprawie zamówienia trzeba rozmawiać z kierownikiem, ja w hardware nie pracuję, także na wszystkim nie musze się znać ,ale ona. Poza tym wydaje się że po to jest takie forum aby wyjaśniać sobie nawet takie sprawy. A propos nie szkoda wam serwera na zapychanie go różnymi dziwnymi odpowiedziami :?: połowa tematów w 95% to obrzucanie się obelgami i wyzwiskami, choć są ludzie, którzy naprawdę dużo pomagają. bo tu duzo dzieciakow probuje zaistniec obrzucajac kazdego blotem, jak tylko moga i w tym wypadku znowu nieudolnie sie wymadrzaja, moja rada: ignorowac! PS. jesli kogos obrazilem, to przepraszam, ale to jest moje zdanie, ktore sobie wyrobilem po przeczytaniu wielu watkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...