Skocz do zawartości
kanurwa

Dual DDR gdzie kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie Asus z Granit Bay już do mnie jedzie ale mam problem z kupnem pamiątek do tej płytki.

Jaki problem ??

Potrzebne są normalne kości (najlepiej DDR333) w ilości sztuk 2 i to wszystko !

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehs, .............nei seija, sami sie rodza :P

hyhy

oni klamia!!!

moge ci sprzedac oryginalne kosci dual ddr, wygladem i oznaczeniami, nie roznia sie od zwyklych, ale te moje, to prawdziwe dual ddr!!!

cena promocyjna 500 zl za 256 pc333 i nie licz, ze cokolwiek opuszcze!

pameitaj, okazja!

buahahahhahahahahahahahha

to mnei rozbawiles.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehs, .............nei seija, sami sie rodza :P

hyhy

oni klamia!!!

moge ci sprzedac oryginalne kosci dual ddr, wygladem i oznaczeniami, nie roznia sie od zwyklych, ale te moje, to prawdziwe dual ddr!!!

cena promocyjna 500 zl za 256 pc333  i nie licz, ze cokolwiek opuszcze!

pameitaj, okazja!

buahahahhahahahahahahahha

to mnei rozbawiles.... :P

Ty Bruce to ja tez wezme masz wiecej takich kosci :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie Asus z Granit Bay już do mnie jedzie ale mam problem z kupnem pamiątek do tej płytki.

BUAHAHAHAHAHA Kosci Dual DDR - chcesz to CI sprzedam Dual SDR :) :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D

ja mam to opylenia triple ddr jak by ktoś chciał :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może myślal że to tak jak z Rimami ? Z tego co wiem można kupic jedną kostke która pracuje sama jako dual .

Ale najechaliście na kolegę :lol:

A on biedny nawet nie wie, że to o co pytał to według firmy OCZ istnieje :)

Zaglądnijcie tutaj :)

eee

ja dla mnie "Optimized for dual channel operation" oznacza, ze kosci sa zoptymalizowane pod katem dual ddr, czyli beda w trybie dual (nadal potrzebne 2 sztuki) lepiej spisywaly sie od standardowych!

nie znam sie az tak na pamieciach, zeby stwierdzic o co w tej optymalizacji chodzi, ale na pewno nie bedzie 1 sztuka chodzila jako dual!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee

ja dla mnie "Optimized for dual channel operation" oznacza, ze kosci sa zoptymalizowane pod katem dual ddr, czyli beda w trybie dual (nadal potrzebne 2 sztuki) lepiej spisywaly sie od standardowych!

nie znam sie az tak na pamieciach, zeby stwierdzic o co w tej optymalizacji chodzi, ale na pewno nie bedzie 1 sztuka chodzila jako dual!

Dla mnie to przykład genialnego marketingu i wstrzelenia się w moment (wszyscy szaleją na punkcie Dual DDR) nic więcej.

Żałosne okłamywanie klijenta !!

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macie racje dałem [gluteus maximus] :oops: , ale tak de facto to jedna osoba odpowiedziała, a reszta się naśmiewała /ich prawo/- zresztą żarty na niskim poziomie ale to na inne forum, fakt faktem zasugerowałem sie rimami a poza tym dzwoniłem do oddziału Action i tam baba /nigdy nie wierz kobiecie/ powiedziała, że są na specjalne zamówienie 8O i w zasadzie to w sprawie zamówienia trzeba rozmawiać z kierownikiem, ja w hardware nie pracuję, także na wszystkim nie musze się znać ,ale ona. Poza tym wydaje się że po to jest takie forum aby wyjaśniać sobie nawet takie sprawy. A propos nie szkoda wam serwera na zapychanie go różnymi dziwnymi odpowiedziami :?: połowa tematów w 95% to obrzucanie się obelgami i wyzwiskami, choć są ludzie, którzy naprawdę dużo pomagają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macie racje dałem [gluteus maximus]  :oops: , ale tak de facto to jedna osoba odpowiedziała, a reszta się naśmiewała /ich prawo/- zresztą żarty na niskim poziomie ale to na inne forum, fakt faktem zasugerowałem sie rimami a poza tym dzwoniłem do oddziału Action i tam baba /nigdy nie wierz kobiecie/ powiedziała, że są na specjalne zamówienie  8O  i w zasadzie to w sprawie zamówienia trzeba rozmawiać z kierownikiem, ja w hardware nie pracuję, także na wszystkim nie musze się znać ,ale ona. Poza tym wydaje się że po to jest takie forum aby wyjaśniać sobie nawet takie sprawy. A propos nie szkoda wam serwera na zapychanie go różnymi dziwnymi odpowiedziami  :?: połowa tematów w 95% to obrzucanie się obelgami i wyzwiskami, choć są ludzie, którzy naprawdę dużo pomagają.

No stary nie bierz tego do siebie, Dual DDR to tylko nic innego jak mozliwosc znacznego przyspieszenia przy dwoch identycznych modulach pamieci obsadzonych w dwoch gniazdach na plycie. A twoje pytanie bylo po prostu glupie. Najlepiej jednak faktycznie do takiej plyty byloby kupic jakies Corsairy XMS, wtedy bylaby jazda na maxa. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spiderman - ja pełen luz, tylko chodziło mi o to, że można dowalić ale potem wytłumaczyć i po sprawie, a tak a propos to babka z Actiona, z którą rozmawiałem była z Grodu Kraka. Niestety kasa, zdecydowałem sie na Kingstony 2*256. A a propos co sądzicie o nagrywarce LiteOn*52

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spiderman - ja pełen luz, tylko chodziło mi o to, że można dowalić ale potem wytłumaczyć i po sprawie, a tak a propos to babka z Actiona, z którą rozmawiałem była z Grodu Kraka. Niestety kasa, zdecydowałem sie na Kingstony 2*256. A a propos co sądzicie o nagrywarce LiteOn*52

LiteOn robi bardzo dobre nagrywarki, smialo mozesz z zamknietymi oczami zakupic taka. Polecam oblookac serwis CDR Info.PL przed zakupem wypalarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SpiderMan, no właśnie dokładnie oblookałem i dlatego nad nią się zastanawiam, ale nic nie napisamo jaka to firma /czy dobra, nie psuje sie itp. itd/ suche fakty, napisałem nawet do gościa od hardware ale nic nie odpisuje :cry: także dzięki za podpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macie racje dałem [gluteus maximus]  :oops: , ale tak de facto to jedna osoba odpowiedziała, a reszta się naśmiewała /ich prawo/- zresztą żarty na niskim poziomie ale to na inne forum, fakt faktem zasugerowałem sie rimami a poza tym dzwoniłem do oddziału Action i tam baba /nigdy nie wierz kobiecie/ powiedziała, że są na specjalne zamówienie  8O  i w zasadzie to w sprawie zamówienia trzeba rozmawiać z kierownikiem, ja w hardware nie pracuję, także na wszystkim nie musze się znać ,ale ona. Poza tym wydaje się że po to jest takie forum aby wyjaśniać sobie nawet takie sprawy. A propos nie szkoda wam serwera na zapychanie go różnymi dziwnymi odpowiedziami  :?: połowa tematów w 95% to obrzucanie się obelgami i wyzwiskami, choć są ludzie, którzy naprawdę dużo pomagają.

bo tu duzo dzieciakow probuje zaistniec obrzucajac kazdego blotem, jak tylko moga i w tym wypadku znowu nieudolnie sie wymadrzaja, moja rada: ignorowac!

PS. jesli kogos obrazilem, to przepraszam, ale to jest moje zdanie, ktore sobie wyrobilem po przeczytaniu wielu watkow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...