Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jest od poloneza,cala miedziana,wejscia na rurki 12mm. Napisalem tam maila i sa szczelne w stanie dobrym, nie zamulone. Cena 45zl. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Wg mnie mozesz to zakupic .....A z jakiego dokladnie poldka to jest ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Nie mam wlasnie pojecia. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Same wentyle tyle kosztuja wiec sie oplaca IMO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Same wentyle tyle kosztuja wiec sie oplaca IMO. CENA: 45 zł. Odnowiona cała złota 55 zł. Z dwoma zasłoniętymi coolerkami 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Dokladnie. Sorki,ze tego nie napisalem. Chodzilo mi o sama chlodniczke,a to zdiecie bylo najwyrazniejsze.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Mam taką, mówili że jest od fiata 125. Na szrocie dałem 20zł. Możesz brać sprawuje się bardzo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 dzisiaj ja kupilem...jest od poldka caro...wzialem taka za 55zł i wyglada w porzadku...jutro dokladnie przetestuje szczelnosc i napisze jak wyszlo...a i jest zamulona wiec trza bedzie przez nia ocet przepuscic:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja tez na twoim miejscu bym wzia wyglada na solidna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...